Restauracja MECKIER przy Cmentarnej 17, miały być tylko stypy i komunie, a już czwartą sobotę impreza: dyskoteki, wesela, fajerwerki. Za grosz szacunku. Wstydu nie mają, przez ulicę cmentarz. Spać nie można, po ulicy rozchodzi się muzyka i ryczenie pijaków. Kto na to przyzwolił ?
skoro tak wam przeszkadzaja tam imprezy to sie przeprowadzcie, a swoja droga to powodzenia w sylwestra bo bedzie tam mega impreza. wszystkim ludzia ktorzy sa nastawieni anty- po prostu zal dup* sciska ze ten czlowiek ciezka praca do czegos doszedl a wy nie macie nic.
Jam mam inne doświadczenia z tym człowiekiem. Jeśli coś od kogoś potrzebuje, jest miły i składa wiele obietnic. Jeśli już to osiągnie, ma cię głęboko w .... Omijać
a kurczak z rożna na 1 listopada i odpustowe stoiska to nie przeszkadzają...
Strasznie przeraża mnie fakt że odbywają się tam takie imprezy jak, np. wesela. Ja osobiście nawet nie chciałbym wyprawiać swojego wesela przy cmentarzu. A co do targowisk to mi strasznie przeszkadzają.
------------
Czy [url=http://logopedica.com.pl/logopedia/kiedy-zalecamy-konsultacje-u-logopedy/]logopeda warszawa[/url] to zawód medyczny?
Robienie targowiska z cmentarza nikomu nie przeszkadza - i to cały rok.
Argument, że mieszkają ludzie w sąsiedztwie ... a przy Agacie i innych tego typu lokali mieszka, ile ludzi mieszka???
Chyba komuś żal d... ściska i zawiść.
Właściciel restauracji zreflektował się i wygłuszył muzykę. Jest cicho, spokojnie. Mądry ten, kto z krytyki wysuwa słuszne wnioski. Lepiej późno niż wcale, a błądzić ludzką rzeczą jest. Reszta mnie nie obchodzi.
Pani Kingo sądzę, że reprezentuje pani młode pokolenie, dla którego w zdecydowanej większości w dzisiejszych czasach nic prócz dobrej zabawy nie stanowi żadnej wartości. Osobiście czuję się dotknięty, ponieważ ja w przeciwieństwie do pani jestem osobą wierzącą. Pani zdaniem na cmentarz ludzie chodzą tylko w Święto Zmarłych z wyrachowania i do tego są to osoby: zawistnie, zazdrosne i plują jadem. Zapewniam panią, że ja na cmentarz chodzę często i z przekonania. Nikomu również nie zazdroszczę, nie jestem zawistny, a na pewno nie pluję jadem. Na marginesie, osobiście zalecałbym poćwiczyć ortografię /wyraz nieuzasadnione należy pisać łącznie, a nie jak pani napisała w swoim komentarzu rozdzielnie/.
Czytając te wszystkie negatywne wpisy, aż nóż otwiera się w kieszeni. Te wypowiedzi wychodzą od zawistnych, zazdrosnych i plujących jadem ludzi. Boli Was fakt, że komuś może powodzić się lepiej. Każdy pisze o powadze cmentarza i takie tam... Cieszy mnie fakt, że mamy w Piotrkowie takie wrażliwe, troskliwe i pobożne osoby, które zapewne cmentarz odwiedzają TYLKO 1 listopada ze względu na dużą ilość ludzi, bo jest to dobrym momentem, żeby pokazać swoje nowe ubrania i poudawać przed wszystkimi jak to bardzo im zależy... Wasze argumenty są głupie i nie uzasadnione. Idąc tą drogą myślenia wszyscy, którzy mieszkają przy torach powinni zażądać przeniesienia torów bo im hałas przeszkadza. Ludzie błagam opanujcie się, bo wasza głupota naprawdę nie ma granic... i tak dla jasności, również mieszkam obok cmentarza i naprawdę problem stanowicie WY a nie zmarli, bo im i tak jest to obojętne!!!!
To się nazywa autodestrukcja, psucie samemu sobie marki, jeśli takową w ogóle człowiek posiada. Stypy i wesela w jednym miejscu. Okropność !!!
No bo jest tyle komentarzy że starsze zostały skasowane, poczytaj dobrze jest komentarz do piotrkowianki wcześniej na str .6
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!