Czy możecie polecić jakąś salę weselną w Piotrkowie bądź okolicach?
byłem na sylwestrze w arresto-wszystko pod każdym wzgledem bajka-jedzenie,dekoracje sala ,obsluga,zespol,przepiekne migajace swiatla ogolnie jestem pod super wrazeniem,okragle stoly,wszystko na bardzo wysokim poziomie,najladniejsza i najlepsza sala w piotrkowie,nareszcie mamy klase a nie remize
z ztego co wiem jeden z właścicieli Arresto to gosc na poziomie który całe życie pracował w gastronomii na poziomie paru gwiazdek i jeśli ta sala ruszy będzie to najlepszy lokal w Piotrkowie obsługa,jedzenie,dekoracje
Anpol, Sulejów-Polanka. Duża i ładna sala, jedzenie super. Dekoracja piękna. www.anpol-pt.com.pl
Polecam ANPOL w Sulejwie - jedzenie super, kelnerzy rewelacyjni, okolica piękna, położony ośrodek w lesie.
Polecam Altamire, nowy szef kuchni, świetne jedzenie. Mieliśmy niedawno wesele, REWELACJA. Miła i szybka obsługa, duży parking. Skończyli już hotel, więc i ogród będzie niedługo.
Od 15 lipca rusza nowa sala bankietowa Arresto w Piotrkowie miejsc ok 160 i parking . Podobno ma być najładniejsza w Piotrkowie. Wiem kto ma być menadżerem więc zapewniam że jakość będzie duża i to jeśli chodzi o jedzenie jak i obługę.
Ps. Wiem po rozmowie że mają już zapisy a dla pierwszych mają promocję jaką nie wiem ale podobno fajne.
Dodam też że będą też możliwe okrągłe stoły a to rzadkość w piotrkowie
Podobno ta sala w majkowie naprawde ladna ale raczej nie nalezy do najwiekszych zalezy na ile osob chcesz robic wesele
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!