Czy możecie polecić jakąś salę weselną w Piotrkowie bądź okolicach?
no nie,super, jakie smaczne róznorodne jedzenie,stól ze słodkosciami tak kusił że nie mozna było przejśc obojętnie,sposób i dekoracje potraw -Sheraton w Warszawie ma taki sam poziom,brawo nareszcie ktos ruszył gastronomie w Piotrkowie na bardzo wysokim poziomie,dlatego tutaj nie zal zostawiac pieniędzy,BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ja tam też byłam...i było bombowo.
www.naweseluzdziecmi.pl
Sala OSP w Tuszynie. Wymiary 17x17m,klimatyzacja,obszerny parking, w pobliżu dwa hotele. Koszt wynajęcia na dzień obecny to 1500 zł plus opłata za zużytą energię elektryczną. Opłata obejmuje wypożyczenie naczyń i nakryć stołowych na 220 osób. Salę wynajmujemy od wtorku do wtorku następnego tygodnia i jest ona w wyłącznej dyspozycji najemcy.
W końcu!!!!!!!Mamy w Piotrkowie Salę spełniającą standardy takich hoteli jak Intercontinental,Radison Blue,Hilton czy Hayyat.Sam projekt i designe Sali oddaje oryginalność i gustowność właściciela Pana Stanisława Wasilewki jak i znajomość w 100% branży gastronomicznej.Sama sala, jak i cocktail bar robi wielkie wrażenie,sufity i ściany podświetlane co daje zaoszczędzić na szablonowych,folkrorystycznych w 10 kolorach ubieraniem Sal przez pseudo firmy nie mające gustu i znajomości branży np:na wesela.Piekne okrągłe komfortowe stoły,super nagłosnienie,super jedzenie,serwis na najwyższym poziomie.Z tego co wiem zaplecze kuchni wyposażone jest w najlepszy sprzęt.Szef kuchni jeden z najlepszych w regionie Łodzkim.Mam na tej sali wesele w Lipcu,zaproponowano mi nawet wódkę zmrożoną podaną w lodzie w kulerach.Wszyscy właściciele innych sal mają z tym problem.Jestem przekonany że będe bardzo zadowolony,Każdemu polecam Salę Aressto-LUKSUS ZA ROZSĄDNĄ CENĘ
sala w arrest bajka, to luksus w każdej postaci,faktycznie najładniejsza i ekskskluzywna sala w piotrkowie
sala w arrest bajka, to luksus w każdej postaci,faktycznie najładniejsza i ekskskluzywna sala w piotrkowie
a ja polecam sale w Wolborzu i Państwa Radzikowskich, jedzenie super, sala piekna,cena baaardzo dobra:)
Hej!
A ja byłam na Sylwestra w Dworku pod dębami. To jest dopiero rewelacja. Klimat wnętrz, potrawy, obsługa - pięć gwiazdek to mało :) Polecam wszystkim, którzy chcą organizować jakieś imprezy - sala duża na 140 osób. Warto ich odwiedzić!!!!
Dworek w Meszczach. Luksusowe przyjęcia bez remizowych klimatów. Genialne jedzenie. Nie drogo. Sama miałam wesele na 120 osób i z poprawinami wyszło niecałe 30 000 zł. Polecam
ja tez byłam na sylwestrze w arresto i nie wierzyłam ze taki poziom wysoki,jedzenie bylo tak udekorowane ze az dech mi zaparlo bo pierwszy raz widzialam tak dopracowane dekoracje,nareszcie sprobowalam roznych dan a nie tylko bigos i bigos,pani gesler nie powstydzilaby sie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!