Czy możecie polecić jakąś salę weselną w Piotrkowie bądź okolicach?
Dobrze się bawić na weselu to tylko "U Meckiera". Wielki ukłon w stronę pana Sławka. Mieliśmy tam swoje wesele, miła atmosfera, pyszne jedzenie i przede wszystkim świeżo przyrządzone. Smakowało nie tylko mnie ale i gościom. Obsługa przesympatyczna i co ważne sprawnie działająca, ani na chwile niczego nie brakło. Polecam!
jeju czy to ważne gdzie wesele? i tak większość tych najbardziej napiętych i szalejących organizacyjnie, po dwóch trzech latach szukają prawnika od rozwodów :))
Dobre:) tak naprawdę to liczy się towarzystwo, nawet w pałacu będzie drętwo jak ludzie nie potrafią się bawić.
No dokładnie, ale gdyby mnie było stać to chciałabym w pałacu.
równiez polecam Majków i najlepiej ze swoja kucharką. Tam gdzie idziesz na gotowe to zawsze jesteś wydojony, a i jakośc w tych piotrkowskich przybytkach zostawia sobie wiele do życzenia.
Mam pytanko odnosnie sali na wierzejskiej atena czy ktos organizowal tam wesele i jaka opinie ma na ten temat.
Właśnie czy ktoś może napisać opinie na temat sali atena, dworek pod dębami lub sali weselnej "Podklasztorze" ? :)
bar arresto nie polecam zatrudniaja na czarno a stasio jest bezczelny pozdro
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!