metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Bucu11.01.2016 23:18

Nie mam możliwości korzystać z internetu kablowego, gdyż nie mam kabla. Co polecacie? Jakiś bezprzewodowy? Myślałem nad webering, ponieważ mają fajne prędkości, bez limitu i nie duży koszt.

buli buli01.03.2016 19:11

Nr telefonu do add-net +48 71 718 74 39. Najlepiej rozmawiać z panią Szymorek. Co prawda też zdarzyło mi się przekierowanie na infolinię ale upierałem żeby mnie przełączyli i to zrobili.

cytat

Ekspert Ekspert02.03.2016 09:52

buli, dzięki bardzo za namiary :) Akurat obecnie jestem uwiązany umową z nerwostradą do listopada, więc muszę poczekać... Ale pod koniec roku pewnie powiększe grono abonentów Add-Net :)

cytat

mundi ~mundi (Gość)03.03.2016 09:41

ja właśnie podpisałem umowę ,czekam na instalację w zupełnie innej części miasta, mimo że na mojej ulicy brak światłowodów to dla tej firmy nie problem ,światłowód położą i podłączą w ciągu 2 tygodni.

cytat

mundi ~mundi (Gość)11.03.2016 11:04

niestety firma ad-net wycofała się, brak możliwości podłączenia i może kiedyś wybudują sieć ale kiedy ?

cytat

mol mol11.03.2016 15:47

Możesz powiedzieć coś więcej? Jak to się wecowała? Gdzie chciałeś się podłączyć? Umowę podpisałeś z przedstawicielem czy im odesłałeś pocztą?

cytat

internet ~internet (Gość)14.03.2016 11:49

Chyba coś na rzeczy z tym wycofaniem gdyż dzwoniłem tak jak napisał buli do Pani Szymorek, miała przekazać dane w sprawie podłączenia kompetentnej osobie i mieli oddzwonić do mnie co i jak i niestety czekam już tydzień i nic.

cytat

mundi ~mundi (Gość)14.03.2016 13:54

internet miał być podłączony na ul. parafialnej , umowę podpisałem i wysłałem pocztą , teraz czekam na zwrot umowy

cytat

poli ~poli (Gość)16.03.2016 21:15

Te z jestem chętny aby się podłączyć pod internet kablem. Obecnie używam net od playa niby lte:) do godziny 12 jest ok w granicach 10-15 MB po 12 spada do 5MB a po 20 max 1:) Przypadek?:) Wcześniej byłem uwiązany softem totalna porażka, w końcu sami zdecydowali się na rozwiązanie umowy . Może warto zainteresować nasze władze tym tematem, i utworzenie infrastruktury nie tylko na osiedlach???

cytat

video ~video (Gość)08.04.2016 22:04

Wiecie czy firma nadal oferuje net w Piotrkowie ? A jeśli tak, tak to czy można się podłączyć na Szczekanicy ?

cytat

pati ~pati (Gość)09.04.2016 20:45

A czy może ma ktoś wiedzę jaki net będzie działał na Topolowej...tuż przy dawnej hucie ,,Kara,, Obojętne jest mi czy kablem czy nie, po prostu coś co będzie tam działać.Proszę o pomoc

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat