Panie Baryła, czy jest w Piotrkowie coś co się Panu podoba i Pan akceptuje???
Przeglądając Pana profil facebook nie zauważyłam, żeby coś Pan pochwalił?
Kim Pan jest? Bo odnoszę wrażenie, że jakimś niespełnionym fanatykiem, który niewiele ma do powiedzenia...
A tak dla Pana wiadomości, mam nadzieję, że ktoś się Panu wreszcie dobierze do skóry za wykorzystywanie na Pana profilu prywatnych zdjęć osób przez Pana oczernianych...
"... Błaszczyńskiemu i Chojniakowi pragnę uzmysłowić, że Piotrków Trybunalski jest zamieszkiwany także przez obywateli innych wyznań i osoby niewierzące, które mają prawo czuć się urażone postawą przedstawicieli instytucji publicznej, która w swym założeniu jest laicka..."
Autorze tego zdania!
Jak cie cos nie interesuje to czytasz artykuly z tym związane?Bo ja nie!Wiec jeśli ktoś jest innego wyznania to temat po prostu powinien ominąć i tyle!Nie czytac zyczen do wierzących.Ale co tam!!!!Jak by zyczen prezydent nie zlozyl bylaby akcja co za swinia nie zlozyl zyczen mieszkańcom!!!!
Ale gdzie tam!!Walimy w Chojniaka!A może uda się tym razem!!!
A czy znasz osobiście Chojniaka by stwierdzić,ze on ma slaby charakter?
Jeśli tak, to wspolczuje Panu Chojniakowi takiego "znajomego"
Zdjęcia sa świetnie dobrane. :-)))
Słynny piotrkowski duet ze znudzonym minutami czeka aż "kasza manna" z nieba spadnie. Nie spadła??? to zastawili miasto pod kredyty!
Zgadzam sie z trescia artykulu. Magistrat jest laicki i taki ma pozostac! Nikt nie zabrania miejskim kacykom zamieszczania swiatecznych zyczen i obnoszenia sie ze swoja ,,wiara,, ale niech robia to za swoje pieniadze, a nie pieniadze urzedu miasta. Chojniak odejdzie, ale funkcja Prezydenta Miasta pozostanie. A my ja,o piotrkowianie powinnismy szanowac ten urzad i wytykac bledy osobie go sprawujacej. Pozdrawiam.
te zdjęcia są tak wspaniałe, wiarygodne, ukazujące całe zainteresowanie władzy piotrkowskiej, ze..........usmiałam się do łez
maryjan prawie płacze, a chojniaczysko wznosi modły by jak najszybciej to się skonczyło[b]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!