A niedawno widziałem całostronicowe reklamy Piotrkowskich Wodociągów (ceny wody). Była w Wieściach, DŁ i Ziemi. Znowu kasa poszła poza Piotrków. Swoich nie wspierają.
A ja mam takie pytanie[/cytat] Widziałeś kiedyś Baryłe?.Jego wygląd wszystko mówi,mógłby grać żyda bez pomocy charakteryzatora.Pozdro dla Myszki.
brak słow jeżeli chodzi o pana baryłe...już nie ma sie czym zajmować?? wstydziłby sie pisac o takich rzeczach;/
A ja myślę że poprawnie powinno być,barełe.
Nie wieżę,tyle kasy na prasę wydajesz?A może właśnie swoich wsparli?A Ty wspierasz swojego sąsiada który robi wszystko aby Tobie szkodzić?
najpierw ta chołota bierze Pożyczki - a później składa Nam Życzenia - ja życzę zdrowego rozsątku przy kolejnych wyborach do Rady Miasta.
Ziemia i Fakty są darmowe!
tragifarsa kołtuńska: o co oni się tam tak modlą?
o darowanie tych pożyczek? - to jest dobry temat na Trybunały Kabaretowe, można by wziąć z tych pajaców przykład i zrobić bitwę między kabaretami, tylko po co skoro mamy gotowy kwartet
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!