metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Panie Stachaczyk odwagi!!!! ~Panie Stachaczyk odwagi!!!! (Gość)18.05.2012 00:04

Dużo Pan wie, a siedzisz jak mysz w ciężkim stresie pod miotłą. Jutro idzie do KRRiT skarga. Albo uczciwe dziennikarstwo albo zbieranie grzybków w lesie, Pobożny ma być cenzurą? Kpina

00

broda ~broda (Gość)18.05.2012 08:33

"Panie-Stachaczyk-odwagi" napisał(a):

???

00

młodziak ~młodziak (Gość)18.05.2012 08:57

Powinno się zrobić porządek w tym mieście, usunąć te zbędne kulturalne atrakcje i zająć się tym co potrzebne. Nie ma co robić w tym smutnym mieście, bo orliki pozajmowane, a na boiskach asfaltowych strach grać. Kolejna sprawa, to fakt iż w tym mieście nic się nie dzieje. Żadnych atrakcji, żadnego porządnego miejsca poza focusem, do którego i tak nie mam po co chodzić, bo wszystko tam drogie jak cholera. Jedyna przyszłość to zmiana prezydenta i jego ekipy, odbudowa sportu w mieście, oraz rozwój innych części miasta, bo już mam dosyć jak nieraz w te wielkie promocje ludzie parkują pod moimi oknami samochody do focusa, no proszę Was, na Modrzewskiego samochody za nowymi blokami już stoją. Kolejna sprawa to skończcie upychać te bloki, z okna mam widok na inny blok, a niedługo na kościół, ludzie przestańcie zajmować się głupotami, a wyremontujcie ulicę np. Łódzką, po której się jechać nie da. Albo zajmijcie się czymś w innej części miasta, bo będzie źle jak za parę lat będzie to miasto starców.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.05.2012 09:21

"mlodziak" napisał(a):
wyremontujcie ulicę np. Łódzką, po której się jechać nie da.

Łódzką? Chyba pomyliłeś z inną ulicą. Łódzka była remontowana 2 lata temu i teraz jest jedną z 5 lepszych ulic w mieście.

00

gosc ~gosc (Gość)18.05.2012 20:52

Parkingi mamy jak w stolicy, szkoda tylko że dotyczy to ich cen, a cała reszta w mieście to.....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat