Dużo Pan wie, a siedzisz jak mysz w ciężkim stresie pod miotłą. Jutro idzie do KRRiT skarga. Albo uczciwe dziennikarstwo albo zbieranie grzybków w lesie, Pobożny ma być cenzurą? Kpina
Powinno się zrobić porządek w tym mieście, usunąć te zbędne kulturalne atrakcje i zająć się tym co potrzebne. Nie ma co robić w tym smutnym mieście, bo orliki pozajmowane, a na boiskach asfaltowych strach grać. Kolejna sprawa, to fakt iż w tym mieście nic się nie dzieje. Żadnych atrakcji, żadnego porządnego miejsca poza focusem, do którego i tak nie mam po co chodzić, bo wszystko tam drogie jak cholera. Jedyna przyszłość to zmiana prezydenta i jego ekipy, odbudowa sportu w mieście, oraz rozwój innych części miasta, bo już mam dosyć jak nieraz w te wielkie promocje ludzie parkują pod moimi oknami samochody do focusa, no proszę Was, na Modrzewskiego samochody za nowymi blokami już stoją. Kolejna sprawa to skończcie upychać te bloki, z okna mam widok na inny blok, a niedługo na kościół, ludzie przestańcie zajmować się głupotami, a wyremontujcie ulicę np. Łódzką, po której się jechać nie da. Albo zajmijcie się czymś w innej części miasta, bo będzie źle jak za parę lat będzie to miasto starców.
Łódzką? Chyba pomyliłeś z inną ulicą. Łódzka była remontowana 2 lata temu i teraz jest jedną z 5 lepszych ulic w mieście.
Parkingi mamy jak w stolicy, szkoda tylko że dotyczy to ich cen, a cała reszta w mieście to.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!