metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ona ~ona (Gość)17.05.2012 17:30

Olaf ma w 100% rację ,ilu przedsiębiorców zlikwidowało swoją działalność i o ile mniej podatków wpływa ,wystarczy przeliczyć ,parkingi płatne-skandal,po jaką ch....e mi super wyremontowana ulica z knajpką jak za sam parking(chcąc trochę posiedzieć )zapłace sporą sumkę.WSPIERAJMY PIOTRKOWSKICH PRZEDSIĘBIORCÓW!!!

00

najlepiej jak p. Dzwonnik i inni z PIOzmienią miasto ~najlepiej jak p. Dzwonnik i inni z PIOzmienią miasto (Gość)17.05.2012 17:32

takim jak oni dziękujemy

00

ten co rozdaje te ulotki doprowadził do ruiny ~ten co rozdaje te ulotki doprowadził do ruiny (Gość)17.05.2012 17:41

swoje przedsiębiorstwo ,klub sportowy i jeszcze prowadzi stołówkę która też ledwie dyszy tak mówią na mieście.Zamiast oczerniać władze miasta może by się uczciwie wziął do pracy i pokazał co potrafi.Bo na razie to jakoś kiepsko mu idzie a innych krytykuje

00

nic nie ma za darmo ~nic nie ma za darmo (Gość)17.05.2012 17:44

żeby coś dobrego zrobić, trzeba na to mieć kasę.Dobrze że mamy dobrego gospodarza

00

kris krisranga17.05.2012 18:09

"Piotrkowianin" napisał(a):
Racja. Tak było 7 lat temu: http://phototrans.pl/14,48034,0,Ikarus_280_26_89.html
http://phototrans.pl/14,48011,0,Ikarus_280_26_89.html[/cytat]
ehh i to jeszcze przegubowiec :D to były czasy...

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)17.05.2012 18:19

"J23" napisał(a):
Chojniak zniszczył Piotrków!!!!!!!

Tam zaraz zniszczył,on tylko zrobił płatne parkingi. Reszta zrobi się sama...

00

Staruszka z "FARY" ~Staruszka z "FARY" (Gość)17.05.2012 18:58

Ale sorki, pamiętacie jak Dzwonnik robił imprezy ?
To miasto tętniło imprezami, żyło, Lotnisko tętniło życiem.
Juwenalia to było "Święto " dla Całego miasta.
A teraz co ?
Matusewicz był i jest NAJLEPSZYM Prezydentem tego MIASTA Tego ..PIOTRKOWA TRYBUNALSKIGO
-Woda w górę,
- fotoradary - aby kase miasto miało
- super dług jak w Totka
- Hala Balonowa
- kolosalne dofinansowanie z UM dla
MZK ....
Ale jak w Radzie Nadzorczej Siedzi Nauczyciel MUZYKI i ten sam siedzi w Radzie Nadzorczej od Ciepłownictwa..
To Pytam : Czy się Zna na TYM ???
I jak Ma BYĆ DOBRZE ??
A może wezmiemy "przedłużacze" i podłączymy się do Bełchatowa ?
Ludzie Zakończmy tą kadencję...
Bo jest ZLE.

00

kozioł ~kozioł (Gość)17.05.2012 21:09

Marcin Pampuch był rzecznikiem prezydenta Matusewicza a Dzwonnik robił Matusewiczowi w 2002 kampanie wyborczą w czarnym kapeluszu z dużym rondem i z mikrofonem w ręce na Słowackiego przy Parku JP II. Chojniak był radnym za prezydenta Rżanka kiedy rada odrzuciła propozycję FMG przejęcia za darmo stadionu na Dmowskiego razem z basenem. I co wy na to? Matusewicz dopełnił formalności i za jego kadencji PTAK rozebrał stadion i urządził targowisko które boisko zamienił w parking.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.05.2012 21:12

"ten-co-rozdaje-te-ulotki-doprowadzil-do-ruiny" napisał(a):
tak mówią na mieście.

Ale gdzie konkretnie na mieście? Na Pasażu i na Szkolnej chyba.

00

Darek Dzwonnik ~Darek Dzwonnik (Gość)17.05.2012 23:05

Jak czytam te posty to nie wiem czy się śmiać czy płakać? Ja mam pytanie, jaki klub doprowadziłem do ruiny? Jaką firmę? i Jaką stołówkę? Bo to co piszecie to o dupę potłuc ! Niech ta władza już sprząta biurka, nadchodzi nowe!

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat