Kolejny powód, żeby wśród znajomych nie przyznawać się, że mieszkam w Piotrkowie.
Zadymy to ich specjalność. 15 października Polacy pokażą wam miejsce w szyku, żebyście nie przynosili Polsce wstydu. Parlament to jest miejsce do stanowienia prawa, a nie miejsce do robienia heppeningów.
Mój kot coraz droższy w utrzymaniu, puszka whiskas kosztowała jeszcze parę lat temu niecałe 3 pln, teraz bez mała 6.
100 procent drożej, dzięki pis.
Na ulicy Sulejowskiej na jednej posesji chyba z 10 dużych banerów z Lorkiem
Czy to nie przesada. Marnotrawienie pieniędzy. A może tak by ten pan zamiast tak bujnie ozdabiać posesje przeznaczył te pieniądze na miejsca opiekujące się zwierzętami, gdzie muszą prosić o wspomaganie finansowe ludzi.
Czy
Jacy.oni są żałośni..celebryci z Piotrkowa a co po zrobiła dla miasta oprócz tego że lodz przytuliła drogę s8 i zrobiła.sa Południowa obwodnoce miasta
Żądamy zaprzestania robienia zadym przez tą grupę z PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Czy za PO żyło ci się lepiej, i pod jakim względem? Dla mnie za PO to było totalne dno, teraz wiem że żyję spokojnie i nie muszę się o nic obawiać. PiS dba o nas Polaków. Za PO minister finansów ciągle powtarzał "piniędzy nima i nie będzie" My mieszkańcy Piotrkowa Tryb. musimy reagować na kłamliwe wpisy.
Tu nie chodzi o imperialną Rosję, tylko o koryto które może odjechać. O stanowiska dla swoich i pociotków i o to by Polski Naród był głupi, bo wtedy za trzynastkę i czternastkę sprzeda własna matke.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!