"Osiemnastu oskarżonych dobrowolnie poddało się karze i dostało od jednego do dwóch i pół roku więzienia"
to jakies zarty sa. od jednoego do dwóch i poł roku?? co tak mało?? mała szkodliwosc społeczna czynu???co za chore prawo i sady.
opłacało sie kraść, rok posiedzi w wiezieniu i kase ma w kieszeni a normalny czlowiek ile musi pracowac na smaochód?? chyba wiecej niz rok!!! co za niesprawiedliwość!!
już nie przesadzaj,chyba ,że chcesz nówke z salonu.
Mnie też skradli w Piotrkowie mercedesa, ani śladu do dnia dzisiejszego, był to dla mnie szok, masakra, nie mam już nadziei na jego odnalezienie!! ;-(
tylko kraść takie kary to nie kary a normalny człowiek zarabiający najniższą krajową martwi się jak się utrzymać a gdzie myśleć o samochodzie, a tu proszę za taką karę to ,,zawód " będzie kwitł.posiedzisz nakarmią cię , wypoczniesz i kasy pełna kieszeń.to nie kary to długie urlopy dla złodziei!!!!masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!