metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
patriotka ~patriotka (Gość)14.11.2014 14:45

Moi kochani ja pochodzę z terenu gminy ,choć w niej nie mieszkam przeszło 25 lat.Ale jak wracam w rodzinne strony to widzę je takimi samymi jak te 25 lat temu. Naprawdę czas się zatrzymał. Samo to centrum to woła o pomoc. Ten dworek to odraz rozpaczy,elewacja gminy jak za komuny i te sklepy . Czyżby czasy świetności gmina miała za sobą?

30

obywatelka ~obywatelka (Gość)14.11.2014 17:20

patriotka piąteczka strzał w 10 .! :-) co do innych tych co za wójtem są chcecie biede bedzie bieda.

30

~ (Gość)14.11.2014 21:23

Patriotka idz do okulisty bo słabo widzisz

05

Szczęśliwa ~Szczęśliwa (Gość)01.02.2015 19:30

"Patriotka" mieliśmy takiego wójta to tak mamy niestety! Przyszedł czas na Piotra Łącznego i ja wiem,że zrobi dużo dla naszej gminy nie tylko przed wyborami jak poprzedni wójt!

30

Szczęśliwa ~Szczęśliwa (Gość)01.02.2015 19:41

"Patriotka" mieliśmy takiego wójta to tak mamy niestety! Przyszedł czas na Piotra Łącznego i ja wiem,że zrobi dużo dla naszej gminy nie tylko przed wyborami jak poprzedni wójt!Tak jeszcze siedzę i czytam o tych podatkach i nie podatkach...tu "jstem tu" ma rację czy zdjął podatek nie a dlaczego? bo ciągle mu było mało i mało! a komentarze o zachwalaniu Pana Wojciecha piszą chyba tylko z rodziny.Ludzie nareszcie przejrzeli na oczy!i teraz wiedzieli na kogo głosować.O szkołach się już nie wypowiadam (za dużo pisania)

20

mieszkaniec gminy ~mieszkaniec gminy (Gość)18.06.2015 12:48

Dobrze się stało, że jest nowy wójt. Jakaś zmiana w końcu, świeża krew, nowe pomysły itp. Tylko nie uda mu się za wiele zrobić ze starą ekipą z czasów p. Błaszczyka. Powinien wymienić połowę ludzi tam urzędujących, na nowych, młodych, z wykształceniem, którzy chcą pracować a nie pić kawki po kontach, którzy chcą wyjść do ludzi i poznać problemy gminy od podszewki, a nie opychać się pączkami za biurkiem, którzy będą mieć ludzkie podejście do drugiego człowieka, mieszkańca gminy, podatnika, dzięki któremu mają swoje pensje. Obecnie takiego podejścia do zwykłego człowieka brakuje. Trochę komuny jeszcze siedzi w tych ludziach. Dlatego Panie Łączny, PORA NA ZMIANY. Chcesz Pan coś zmienić, zmień otaczających Pana ludzi. Bo ta ekipa jest i będzie przeciw Panu. I pamiętaj Pan, za kolejne 4 lata będą Pana oceniać mieszkańcy i rozliczą z tego co Pan zrobił. Jeśli będzie widać, że są pozytywne zmiany w otoczeniu i w całej gminie, będzie Pan dalej wójtem, a jeśli się Pan zamknie na ludzi i ich problemy to na tym skończą się Pana rządy. Liczę na pierwszą opcję, bo wierzę w to że chce Pan coś dobrego zrobić.
ps.: Widziałem nowe sprzęty drogowe w gminie, koparkę i traktor z wykaszarką, ładnie gratuluję. I pytanie, który z pracowników obecnej ekipy pomógł Panu w pozyskaniu środków i w zakupie??? hmmy?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat