Ja posiadam oczyszczalnie przydomową ponad 5 lat i nie mam z nią problemu, po 4 latach wymiana pompy i tylko bakterie dodaje i działa, kopczyk ładnie wkomponowany w otoczenie, posiana trawka, latem wykoszona i mam spokój ze sciekami. oczyszczalnie przydomowe to bardzo fajne rozwiązanie, tylko musi wykonać ją ktoś kto ma pojęcie.
To niedobrze,że musi Pan dodawać bakterie. Prawidlowo działająca oczyszczalnia i najlepsza oczyszczalnia to oczyszczalnia z osadem czynnym i złożem biologicznym w jednej komorze. Tylko przy uruchomieniu potrzebujemy jakichkolwiek bakterii, najlepiej tylko sama glukoza. Rozwój bakterii i mikroorganizmów następuje samoczynnie, jedyne co potrzebują do życia to właśnie tlen.
Witam. Mam pytanie do "~Zadowolony z oczyszxczalni z innej gminy" - Kto wykonywał tą oczyszczalnie, jaka firma?
Proszę o odpowiedź: jagodka35@amorki.pl
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!