Kto ta chojnacka?
Jakoś wcześniej nikt jej nie znał.
Królik z kapelusza.
Jedyna kobieta która odważyła się w mieście stanąc w obronie mieszkanc?w w sprawie podwyżek cen ogrzewanie i nie tylko nikt do tej pory tego nie zrobił zawsze kończyło się obietnicami a nie czynami
Ja tam będę głosowała na pana Chojniaka. Tylko dlatego, że jestem pewna kogo on reprezentuje. Teraz w Polsce namnożyło się pełno farbowanych lisów i pod nowymi nazwami jakichś stowarzyszeń kryją się partie, które już są w sejmie a którym bardzo dziękuję za dotychczasową działalność.
Momento. Skoro chcieli referendum które miało szereg wad i sąd to odwalił, to jak można dać jej władzę w mieście? No jakiś żart.
Stop oszołomstwu! Cwaniaczki od 3 Nogi nie mają czego tu szukać.
Mam taką prośbę do kandydatki, aby odwaliła się od Uszczyna. Jak chce sobie budować geotermię to niech sobie wierci dziury w Piotrkowie. My mieszkańcy Uszczyna nie chcemy tu żadnej geotermii dla Piotrkowa. Odczep się kobieto i całe twoje towarzystwo od Uszczyna !!!
Akurat mnie poparcie ze strony p.Nowakowskiej zniechęciło. A miało być tak pięknie - bezpartyjnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!