Redakcja nie chce zamieszczać mojego komentarzu bo?
Do tych, którzy chcą propozycji trenerów, bo uważają że ten jest dobry. Chociaż to praca zarządu, ale może im to pomoże bo chce aby ten klub dalej grał w Superlidze.
Trenerzy, Sabina Włodek i Tomasz Rosiński, oboje czegoś nauczą, znają się i znają żeńską piłkę jak i nazwiska i umiejętności zawodniczek, na pewno mają możliwości ściągnąć fajne zawodniczki i doświadczone i młode, Tomek dodatkowo mógłby z żoną być razem, a jest dobrą zawodniczką, marketingowo też nieźle. Oczywiście kilka zawodniczek musiała by odejść, bo raczej skończyło by się obijanie i nie przykładanie do pracy, jak również granie bo się jest ulubienicą trenera, a wyszły dwa trzy mecze.
~kibic (Gość)
4 godziny temu, 12:30
Do XXX miałeś podać nazwisko następcy kogo promujesz. Jak na razie to Ty jesteś cienki b.
Chcesz propozycje, to zamiast 3x, ja ją podsunę, zarząd już powinien być po rozmowach z nowym trenerem i zawodniczkami, moje propozycje, praca za zarząd, Sabina Włodek lub Tomasz Rosiński, przy okazji tych trenerów dodatkowy plus taki, że znają się na swojej robocie, znają zawodniczki i klubu żeńskie, a także są w stanie przyciągnąć naprawdę dobre zawodniczki, lub pracować z młodymi i czegoś nauczyć. Przy Tomku dodatkowy plus Marta. To trzeba już teraz załatwiać, nie w maju. A jak przyjdzie pora, to tylko potwierdza się moje przypuszczenia, ale o tym potem.
Kieruje prośbę do DJ (nie chodzi o Pana Witka ) aby w trakcie dopingu nie stukał nie pukał w mikrofon ani w ten cły swój laptop, ponieważ ani to rytmiczne a nie fajne. Dziękuje pozdrawiam.
Do natychmiastowej poprawy gra w obronie. Praca z bramkarkami również.
Prawda jest ze Agata mogla i powinna grać od poczatku.Ale nie czepiam się. Zwycięzców się nie sądzi. Wygrywa caly zespol i przegrywa cały zespol.
MAMY TO!!!! Bardzo cenne dwa punkty w kontekście utrzymania. Mecz wyrównany od początku do konca, zdecydowaly detale, a raczej dobra postawa naszych liderek Wypych, Kucharska, Kopertowska- WIELKIE BRAWA szczególnie Monia. Kobierzyce bazowaly głównie na postawie Ani Mączki i to nazwisko radze zapamiętać bo jeszcze o niej uslyszymy.Coraz lepiej pracują skrzydła ( Vlada i Ola) i kolo. Trener powoli się uczy damskiego szczypiorniaka i wszystko idzie w dobrym kierunku - brawo panie trenerze i powodzenia w najbliższych meczach.
Moim zdaniem zawodniczką meczu była Agata Wypych. To ona ciągnęła tą drużynę a Kopertowska ok fajny mecz ale na koniec to czysty przypadek . gratulacje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!