Do natychmiastowej poprawy gra w obronie. Praca z bramkarkami również.
Kieruje prośbę do DJ (nie chodzi o Pana Witka ) aby w trakcie dopingu nie stukał nie pukał w mikrofon ani w ten cły swój laptop, ponieważ ani to rytmiczne a nie fajne. Dziękuje pozdrawiam.
~kibic (Gość)
4 godziny temu, 12:30
Do XXX miałeś podać nazwisko następcy kogo promujesz. Jak na razie to Ty jesteś cienki b.
Chcesz propozycje, to zamiast 3x, ja ją podsunę, zarząd już powinien być po rozmowach z nowym trenerem i zawodniczkami, moje propozycje, praca za zarząd, Sabina Włodek lub Tomasz Rosiński, przy okazji tych trenerów dodatkowy plus taki, że znają się na swojej robocie, znają zawodniczki i klubu żeńskie, a także są w stanie przyciągnąć naprawdę dobre zawodniczki, lub pracować z młodymi i czegoś nauczyć. Przy Tomku dodatkowy plus Marta. To trzeba już teraz załatwiać, nie w maju. A jak przyjdzie pora, to tylko potwierdza się moje przypuszczenia, ale o tym potem.
Redakcja nie chce zamieszczać mojego komentarzu bo?
Do tych, którzy chcą propozycji trenerów, bo uważają że ten jest dobry. Chociaż to praca zarządu, ale może im to pomoże bo chce aby ten klub dalej grał w Superlidze.
Trenerzy, Sabina Włodek i Tomasz Rosiński, oboje czegoś nauczą, znają się i znają żeńską piłkę jak i nazwiska i umiejętności zawodniczek, na pewno mają możliwości ściągnąć fajne zawodniczki i doświadczone i młode, Tomek dodatkowo mógłby z żoną być razem, a jest dobrą zawodniczką, marketingowo też nieźle. Oczywiście kilka zawodniczek musiała by odejść, bo raczej skończyło by się obijanie i nie przykładanie do pracy, jak również granie bo się jest ulubienicą trenera, a wyszły dwa trzy mecze.
Brawo - bardzo cenne dwa punkty! Zastanawiam się dlaczego nie grała Paulina Marszałek - z pewnością rzucilaby kilka bramek i inna rozgrywająca mogłaby chwilę odpocząć. Słabo to wygląda - ostatnio Agata przesiedziala cały mecz.... Panie trenerze nie bój się Pan rotować składem. Cieszę się, że Ola D. w końcu rzuciła bramki bo liczę na nią. Kolejna sprawa niech dj dogada się z kk kiedy i jaką muzykę grać. Przydalby sie nam też bęben... no i żeby więcej kibiców aktywnie włączyło się w kibicowanie... Powodzenia w kolejnych meczach, za wczoraj dziękuję i jeszcze raz gratuluję!
Piszcie dalej swe żale :zawodniczki ich mężowie i narzeczeni.Potrzebna jest wymiana 1/2 składu to skończy się biadolenie i płacz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!