metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lop ~lop (Gość)04.09.2012 10:52

Tam spali bezdomni. Tylko, że ani straż miejska ani policja nie reagowali. Widać ich było z jak się szło chodnikiem. Był nawet taki jeden z brodą.

00

ares1 ~ares1 (Gość)04.09.2012 14:15

Dlaczego tej ruiny nie rozbiorą?!

00

Gość ~Gość (Gość)04.09.2012 14:23

Najwyższy czas żeby KTOŚ zajął się tym ,,nietykalnym" terenem.

00

CoolMen ~CoolMen (Gość)04.09.2012 14:40

"ares1" napisał(a):
Dlaczego tej ruiny nie rozbiorą?!

"Gosc" napisał(a):
Najwyższy czas żeby KTOŚ zajął się tym ,,nietykalnym" terenem.

Dlaczego piszecie tak bezosobowo? Przecież ten obiekt ma konkretnego właściciela.

00

gość ~gość (Gość)04.09.2012 20:20

"lop" napisał(a):
Tam spali bezdomni. Tylko, że ani straż miejska ani policja nie reagowali

...bo Policja ma za mało etatów na dodatkowe patrole, a Straż Miejska pucuje nowy pojazd na podwórku przy Dąbrowskiego i nie ma czasu zajmować się takimi rzeczami.;)

00

ares1 ~ares1 (Gość)05.09.2012 07:53

"CoolMen" napisał(a):
Dlaczego piszecie tak bezosobowo? Przecież ten obiekt ma konkretnego właściciela.

Ja tak napisałem bo nie znam właściciela !

00

sąsiad7 ~sąsiad7 (Gość)05.09.2012 08:33

Tam nie tylko śpią bezdomni, ale bawią się dzieci, imprezuje młodzież, jest wysypisko śmieci i to wszystko pod nosem Urzędu Miasta i Starostwa.

00

karatekid ~karatekid (Gość)05.09.2012 09:43

Nie wiem skąd zbulwersowanie niektórych, że "śpią tam bezdomni" itp. Jeśli jesteś bezdomny to śpisz wszędzie ale nie we własnym domu (bo go nie masz) .... to samo z umieraniem niestety. Dlatego bezdomni żyją i umierają często na ulicach tak samo jak ci co mają domy robią to we własnych domach. Co waszym zdaniem ma robić straż miejska z bezdomnymi? Oni żyją na ulicach i straż miejska/policja tego nie zmieni. A jak wam przeszkadzają to może spróbujcie im pomóc albo chociaż zrozumieć, że tak można żyć.

00

P51 ~P51 (Gość)05.09.2012 10:15

"sasiad7" napisał(a):
pod nosem Urzędu Miasta i Starostwa.

Piotrków to małe miasto, zatem pod tym nosem znajdują się jeszcze inne karygodne przykłady:
-"Europa",
-Budynek po dawnym hotelu,później pogotowiu ratunkowym na Dąbrowskiego,
-"centrum handlowe octownia" ( koń by sie uśmiał...)w Al.3 maja.
A więc...

00

CoolMen ~CoolMen (Gość)05.09.2012 10:54

"ares1" napisał(a):
Ja tak napisałem bo nie znam właściciela !

Proszę bardzo spojrzeć: http://www.krs-online.com.pl/metalplast-sp-z-o-o-krs-174445.html

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat