Polecam każdemu Dzieciakowi, który nudzi się w domu, bądź spędza czas przed komputerem aby w gromadzie ZUCH-ów miło i pożytecznie spędził czas a i atrakcji ciągle jest tam bez liku...;)Mój Syn niedawno się zapisał, początki były ciężkie ale teraz dzięki druhnie Oli jest zachwycony i wkrótce rusza na swoje pierwsze kolonie z ZUCH-ów...;)
Zapisać można się w harcówce na tyłach SP nr 3 przy ul. wysokiej w każdą środę od godz 17 gdy prowadzona jest zbiórka "Słoneczek";)
zeby nie bylo niedomowien ;) - impreze organizowały drużynowe gromad zuchowych jakie mamy w HZD 54 (Harcerski Zwiazek Druzyn 54-tych), czyli phm Aleksandra Meckier, och. Marta Sońta i och. Adrianna Szczęsna :)
A co do tego jak sie można zapisac, to zapraszamy na strone hzd54.pl lub na nasz fanpage na facebooku https://www.facebook.com/HZD54 gdzie na biezaco mozna sledzic nasze poczynania :) na stronie jest tez informacja gdzie i kiedy sa zbiorki, oraz dla jakiej grupy wiekowej. Chetnych zapraszamy :)
Tak właśnie Pani Ewa ma rację wszelkie info sa zamieszczone na stronce, a ja dałam namiar na zbiórkę aby było szybciej;)
Ale oczywiście wszystkie DRUHNY zasługują na wielką pochwałę, ponieważ robią dobra robotę dla naszych Dzieciaków;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!