Oby wiecej takich akcji a jak masz komentowac ze psy to obrzydliwosc lub posprzatajcie po zwierzatkach to lepiej nic nie mow :/, nie nawidze takich bezmózgow co zwierzat nei szanuja a widac po takich komentarach jacy jestescie w stosunku do nich
A dlaczego nie? Sprzątanie po swoich zwierzakach to obowiązek właściciela. Zwierzę samo po sobie nie sprzątnie.
To przykład posiadacza psa. Mam nadzieję, że na ulicy przebywasz w kagańcu.
Dla mnie psy to też obrzydliwość.
Te epitety zachowaj dla siebie. Zasługuje na nie ktoś taki jak ty, który tak się zachowuje i na dodatek jeszcze pisze w języku, który go dyskwalifikuje - chodziłeś do jakiejś szkoły? Tam pisać nie uczyli? O sprzątaniu swoich brudów z miejsc publicznych też widać nie słyszałeś, pożałowania godny typie.
Czyli obsrywasz miasto także i ty.
czy ktos z was byl w lesniczowce we włoszakowicach koczory? psy w malych klatkach, upal ponad 30 stopni, psy bez wody i jedzenia, zjadaly swoje odchody , tragedia, trzeba sie tym zainteresowac, szkoda zwierzat
Normalnie jak się patrzy na takie wypowiedzi to aż się wierzyć nie chce... To jak ludzie traktują zwierzęta mówi tylko o nich samych... A takie wypowiedzi potwierdzają tylko że "obrzydliwością najwyżeszego rzędu" jest zadawanie się z osobami które gadają takie głupoty.
Właśnie przez takie nawiedzone wypowiedzi jak ta twoja coraz więcej ludzi was nie toleruje. A co w tym dziwnego, że brudny, pełen bakterii, grzybów i wirusów pies, w dodatku ufajdany kałem i moczem, kogoś brzydzi. Mnie też brzydzi. Czy nie wolno mi się tym podzielić? Inni piszą, że śpią w jednym łóżku z pieseczkiem, niech śpią.
A co do obsrywania miasta przez was: natychmiast kary po 5 tysięcy złotych za jedno nasranie.
Dość terroru brudasów w cywilizowanych miejscach przeznaczonych dla ludzi!
A jakie masz rozwiązanie na jeże, kuny i wiewiórki, które też mieszkają w naszym mieście? A na łosie i sarenki, które też czasem się tu przyszwendają z pobliskich lasów? I najważniejsze - na ptasie kupki? Ciężko znaleźć nieobsraną przez ptaki ławkę w parku. Srają też na samochody, parapety, balkony i bezpośrednio na ludzi. Kto ma płacić mandaty za ptasie gówna, w jakiej wysokości i komu? Masz na to jakąś sensowną radę? :))
Za sprzątanie po psach odpowiadają ludzie. Skoro decydują się i podejmują opiekę nad zwierzakiem to powinni liczyć się z tym, że trzeba po nim posprzątać, nie widzę winy po stronie psów to są tylko zwierzęta które tego same nie zrobią. A co powiecie na problem załatwiania się ludi z bramach, klatkach schodowych... Doczepiacie się do zwierząt które niestety ale same takich rzeczy nie zrobią... A to czy kogoś brzydzi mieszkanie z pasmi w domu to jest każdego indywidualna sprawa, często zadbane psy są badziej czyste i higieniczne niż niektórzy ludzie których się spotyka na ulicy.
Wszystko ładnie pięknie zapraszam organizatorów i wielkich fanów akcji zrywamy łancuchy do mnie na podworko zamknąć furtkę a ja uwolnie pieski z łańcucha. Ciekawe po ilu sekundach zmienia zdanie i zoorganizuja akcje pieski na lancuchy. A co srajacych psow to mandacik i sie nie cackac albo w ramach kary miesiac sprzatania tylko gowien po calym miescie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!