I po co ta szopka. Trzeba było od razu mówić, że marzy się jeszcze większa kasa, tym razem na europejskim stołku. Z drugiej strony jakie predyspozycje (oprócz umiejętności wciskania przycisku) ma p. Bąkiewicz do pełnienia takiej funkcji? Ja na pana nie zagłosuję.
Kolejny, który rozmienia swoje nazwisko na drobne. Wstyd panie Bąkiewicz, życzę przegranej.
Czego się nie robi dla pieniędzy :)))
Czyżby drugi Małysz o którym ostatnio bardzo głośno oczywiście w tym negatywnym świetle.
Dlaczego każdy krytykuje każdy może startować a ja zagłosuje i będę namawiać każdego.A z drugiej strony każdy chce zarobić.
rozumiem wszystko, można być łasym na pieniądze ale żeby z lewackich list?!
B.szanuję w/w lecz ideały lewicowe trzeba wyssać z mlekiem matki lub je nabyć poprzez praktykę(życie).Proponuję 1 rok stażu przy boku RADNEGO DZIEMDZIORY lub innych doświadczonych ludzi lewicy.Zapewne ludzie lewicy mnie poznają po tej zagadce ;Człowiek lewicowy to taki który rano się budzi wygląda przez okno i myśli komu dziś należy pomóc i kto potrzebuje takiej pomocy;NO koledzy ruszcie szare komórki.Wiem że ideały lewicowe są wam obce ale- młodzi pamięć winni mieć dobrą.Chociaż nie pamiętają dat powstania warszawskiego Stanu wojennego-kto WAM dał te dyplomy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!