To kandydat na radnego, a teraz Pan Radny nie zna się na prawie?? Nie zna podstawowych wymogów? Czyli nie miał pojęcia co go czeka? Dochodzę do wniosku, że to są przypadkowe osoby. Może i ja zostanę radnym??
Cytat: Gdyby jednak doszło do zrzeczenia się mandatu, miejsce Sebastiana Żerka w piotrkowskiej Radzie Miasta zająłby Paweł Banaszek.
Kolejny lekarz. Ten ze szpitala na Roosevelta.
Panie Radny, Pan się nie zajmuj myśleniem, bo to najwyraźniej Panu nie idzie. Pan się zajmij tym, co Pan robisz najlepiej - biegnij pod tę napompowaną halę i biegaj Pan z rakietą.
---
Banaszek czy Żerek? Żadna mi to różnica. Zmagający się z dylematem Radny to nikt inny jak kukiełka w rączkach tatusia - lekarza. Wystarczyło przeczytać jego program przedwyborczy... 4/5 na temat służby zdrowia. Kto więc te dyrdymały nagryzmolił? Zatroskany sportowiec tenisista? Eeee tam. Eeee nie sądzę.
W czym??? :O
jeśli prawo by móiło ze nie wolno kandydować jeśl się ma interesy z miastem to by było dobre. A prawo obecne nie zabrania tego to prosze nie czepiać się ze kandydował. trzeba prawo zmienic a nie krytykowac ludzi.
Do www: No to zacznij zbierać podpisy pod petycją do sejmu o zmianę ustawy jak jesteś taki kozak. Że syn lekarza to co? Jego prawo nie dotyczy? Mógł się zapytać Błaszczyńskiego.
O!!
Trzeba się też troszkę nauczyć pisać!!!
Myśle,że ważne aby dla tego pana były sprawy mieszkańcow i i miał na nie czas.Jeśli tak jest to czemu mu zabierać mandat???Napewno to jedyny radny,ktory prowadzi biznes na majątku gminy??Wydaje mi się,że znam jeszcze jednego.....
Jeśli chce się coś należycie robić, należy sprawę poznać od podszewki, a nie ad hoc. W poprzednich latach było co najmniej dwóch radnych, którzy mieli tego typu problemy, więc proszę nie mówić, że człowiek się zna na rzeczy a prawo jest złe. Moim zdaniem jest na odwrót. ;)
człowiek zna sie na rzeczy bo wie ze może kandydować mając interesy z miastem i wie ze dostał się do rady i musi zrezygnować. A powinno być tak ze nie może kandydować mają takie układy z miastem. Bo w przypadku dostania sie do razdy zaczynają się kłopoty i kopbinowanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!