Nikt z pracowników stacji nie znał angielskiego? W XXI wieku? Gdzie my żyjemy....?
Co co był za autokar w którym nie było toalety? A swoją drogą ci Amerykanie to dziwni ludzie.
Dowcip
Wycieczka.Przystanek.W końcu odjazd.Kierowca pyta: "czy nikogo nie brakuje?"
"Nie", pada odpowiedź.
Przejechali 100 km,nagle podchmielony gość krzyczy "panie kierowco,nie ma mojej żony"
Kierowca na to "przecież pytałem zanim odjechaliśmy czy nikogo nie brakuje"
"Ale mi jej nie brakuje, ,tylko zgłaszam,że jej nie ma" :D
To wstyd że ani jeden pracownik stacji paliw i to na dodatek usytuowanej przy takiej trasie nie potrafił wybełkotać kilku zdań po angielsku.
A co Tomaszów Mazowiecki nie ma swojego portalu miasta.Po co nam ich informacje????
Jacy ludzie są dziwni.Zazwyczaj jedziemy z kimś obok na siedzeniu.Nie zauważyli?Jeśli nawet sami,to mamy sąsiada z przodu,czy z tyłu... Czasem jeżdżę na wycieczki autokarem ale zawsze mamy jedna zasadę!Zanim odjedziemy rozglądamy się czy jest pasażer obok.
Co się tak dziwicie albo naćpani albo pijani bo po to jest wycieczka by wypić i bawić się
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!