metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.06.2020 06:55

Każdemu wolno ale w życiu człowieka a szczególnie w żywieniu młodego człowieka potrzebne jest mięso, nie jedzenie czerwonego mięsa przez młode dziewczyny powoduje poważne konsekwencje w życiu. I nie propaganda tylko prawda o żywieniu. Trzeba znać umiar we wszystkim

82

gość ~gość (Gość)14.06.2020 20:12

A ja tam surówki lubię!

20

kolopo ~kolopo (Gość)14.06.2020 10:12

jeżeli jedna z tych osób wytrzyma ze mną bez dostarczenia mi w ciągu dnia porcji mięsa to im się odechce robienia niepotrzebnego i bezcelowego show

40

wszystko z umiarem ~wszystko z umiarem (Gość)15.06.2020 09:44

Moja koleżanka nie jadła mięsa. Po 10 latach włosy garściami jej wychodziły. Miała łyse place. Długo potem się leczyła, a mięso już je.

21

gość ~gość (Gość)15.06.2020 11:37

a miał być dziś kompot z rabarbaru ale powiedział że się nie zgadza;)

20

gość ~gość (Gość)13.06.2020 22:52

Rośliny również są częścią przyrody. Żeby prowadzić schronisko zapracujcie na jego utrzymanie a nie wyłudzajcie pieniędzy od ludzi. Wielka fundacja i wolontariuszki. Won z naszych ulic. Koniec z zaczepianiem ludzi i wręczaniem ulotek. Przecież na produkcję ulotek wycina się lasy. Nikt wam o tym nie powiedział?

82

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat