Chcecie byc eko a robicie bilbordy i ulotki z papieru? Zabijacie drzewa Nie wstyd Wam?
Dlaczego wegetarianie podrabiają dania mięsne ? Robią sobie np. kotlety z marchwi, kiełbaski sojowe itd. Czy ja robię sobie sałatkę z kiełbasy czy frytki z baleronu ?
Kolejna akcja typu lgbt. Taka dietę można stosować ale żeby być zdrowym i wydajnym człowiekiem trzeba jeść mięso bo na chwastach daleko się nie zajedzie szczególnie w pracy fizycznej. Osobiście znam osoby starsze po 85 lat każda tu była prosta zasada bez mięsa nie ma dobrego obiadu. Te osoby nie mają problemu z ciśnieniem ani z cholesterolem i mają się dobrze
Ja jestem wegrtarianką i czuje się świetnie, przynajmniej nie jem chemii w parówkach tudzież innych baleronach. Kosmetyków używam wegańskich i nietestowamych na zwierzętach. Czytam skład każdego produktu. Jak ktoś chce może wszystko.
Zjecie wszystkie rośliny i wasze zwierzątka umrą z głodu.
gdzie jest sprawozdanie finansowe vivy ? jakoś nie mogę namierzyć ,pomoże ktoś ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!