Tak mówią media.
Wiedza medyczna widzi to inaczej.
Człowiek jest zbyt skomplikowanym tworem, by można było winić za kalectwo tylko i wyłącznie zbyt późne wykonanie zabiegu.
Nikt poza tym nie chce pamiętać ( albo po prostu nie wie),że cięcie cesarskie może się skończyć kalectwem dla matki. To nie jest zrobienie pasemek lub trwała ondulacja!
Gdyby lekarze potrafili wszystkich wyleczyć,uratować, to kim by byli? Bogami?
ile dobrych żeczy dzieje się w ostatnim okresie w tym coraz bardziej piekniejącym mieście , drogi , ulice , szpitale , festiwale , spotkania z mieszkańcami i ich troskami i to wszystko dzięki ludziom którzy KOCHAJĄ PIOTRKÓW
Ja myślę, że to kwestia kosztów. Kasa nade wszystko.
Nie da się wszystkich uratować, wyleczyć, ale najbardziej wkurza, jak lekarze, przez swoją bezmyślność, nieuwagę, brak empatii, nakazy "z góry", czy inne czynniki, szkodzą.
Byłem wczoraj przyjęty na ostro. Powiem tak, szacun . Miła obsługa , pełen profesjonalizm personelu, Jeśli nie macie doświadczeń nie piszcie głupot wyssanych z palca;A dyrektor - ktoś musi rządzić i mimo tylu lat to mu wychodzi -
Konieczko robi co może i chwała mu za to. To jest szpital akredytowany, czyli elita polskich szpitali. Zapewniam, że w wielu brytyjskich szpitalach publicznych opieka zdrowotna jest na gorszym poziomie, niż w szpitalu na Rakowskiej. A wobec przynajmniej 150 innych krajów świata, to jest po prostu Nowy Jork! Taka prawda.
Najlepszy doktor na Rakowskiej to Marian .Polecam!!!!
he he !
zapraszam na SOR,chirurgie czy neurologie,dziadostwo do kwadratu.
W przypadku pierwszego i drugiego totalna zlewka i brak zainteresowania pacjentem(łaske robią ,że mają pacjentów),na neurologi zajmą się tobą,jak pójdzie coś pod stołem.
Wyremontują kolejne oddziały i sprywatyzują-taka jest ta nasza służba zdrowia.
Konieczko może ichce dobrze i nieźle mu to wychodzi ale sam nie pociągnie tego szpitala zwlaszcza z personelem takim jak na SOR ,zwlascza ta oddzialowa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!