nie wierze w to co piszesz ja bylam tydzien pod obserwacja i po tygodniu czasu zrobili mi cesarke nie narzekam wspaniala obsluga pielegniarki,salowe a lekarze tak samo przede wszytski super sale pojedyncze po porodzie nie to co na roosvelta
Znam dyrektora Konieczkę od lat, bo wykonywaliśmy dla szpitala szereg inwestycji budowlano-remontowych. To jest łebski gość. Ta placówka ma szczęście do takiego menadżera.
Widac technika przerosla mistrza ,tu nie pomoze nowy sprzęt bo lekarze są daleka za tymi nowosciami ,tu nawet rezonansu czy Ct nie potrafi nikt prawidlowo odczytać i opisac .Na SOR nie umia prostej diagnozy postawic a co dopiero mowic ,żeby pacjentowi pomoc ,ja tu wiecej nie przyjde bo dwa razy zwracalem sie o pomoc i w obu przypadkach zero pomocy i jedynie wprowadzono mnie w bląd .Same pielęgniarki mowia ,ze ta buda dawno powinna zostać zamknieta bo tu jest wykańczalnia ludzi
za to co zrobili z moją znajomą ktoś powinien odpowiedzieć! po porodzie w ogóle jej nie wyczyścili, po 3 tyg nagły silny krowotok, zabieg, silna anemia, po zabiegu nie zrobili jej zadnego badania dróg rodnych, wypisała sie na własne żądanie (bo nie zgodziła się na krew) a teraz okazuje się ze znów nie wypelnili swoich obowiązków jak należy i czeka ją kolejny zabieg.
Drugą koleżanka cały dzien męczyła sie przed porodem z gorączką, dopiero jak dziecko owinęło się pępowiną i nie miała siły rodzić, łaskawie zrobili cesarkę
OSTRZEGAM przed porodami w tym szpiatalu.... uszczerbek na zdrowiu i psychice. Pozdrawiam.
Skandal!
Przecież powinni ją wykonać NATYCHMIAST po pierwszym okrzyku:
"Róbta mi cesarkeeeeeeeeeeee!!!"
Założę się ,że nie wiesz na czym polega praca i tu - i tu...
Piotrków, kolejka do neurologa na 6 miesięcy do przodu.
Bełchatów, wizyta już po kilku dniach.
Można?
Czyli... Bądź precyzyjna!
Wybacz, bez zgody pacjenta nie wolno nic zrobić. Z opisu wynika,że twoja "znajoma" wiedziała lepiej od lekarzy, co trzeba robić. Nie wiń o to lekarzy.
Ja ciebie nie pozdrawiam, za późno...
Rozumiem,że zrobiłeś więcej ;->
Nie jestem lekarzem, nie znam się na porodach, ale powszechnie wiadomo, że jest mnóstwo dzieci kalekich, tylko dlatego, że lekarze za późno zrobili tzw. cesarkę. Co Pan na to, panie doktorze? (nie odnosi się to tylko do szpitali piotrkowskich oczywiście)
Pewno,że można,zwłaszcza w prywatnym gabinecie ;->
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!