metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)11.05.2018 11:10

Zapraszam we wtorek lub piątek na Kazimierza Wielkiego. Cyrk na kółkach

70

goscgosc goscgoscranga11.05.2018 13:04

Witam parę dni temu zaparkowałem na trawniku bo po 20 nie ma szans żeby zaparkować na normalnym miejscu parkingowym i dostałem wezwanie do straży miejskiej. po przyjściu funkcjonariusz 139 i 138 zapytali mnie czy chce 200 czy 500 zł. Postawa i zachowanie tych funkcjonariuszy spowodowało że odmówiłem mandatu a moja sprawa trafiła do Sądu. Wszystkie te zdjęcia są robione tego samego dnia aby pokazać ja "świetnie" pracuje straż miejska...

110

goscgosc goscgoscranga11.05.2018 17:04

To gdzie mam parkować po 20 jak wracam po pracy na dachu czy kilometr od domu to tobie sie w głowie przewraca KOLESZKO

17

gość ~gość (Gość)11.05.2018 15:40

Trzeba było nie parkować na trawniku.Tyle w temacie a nie teraz wylewanie żalu przez internet.Kierowcą już naprawdę przewraca się w glowach.

92

gość ~gość (Gość)11.05.2018 18:33

A może rowerek wyciągnąć z piwnicy, nasmarowac i tak dla zdrowotności.

92

gość ~gość (Gość)11.05.2018 21:26

Takie nadeszły czasy, że ludzie myślą, że wszystko im wolno! Kierowcy najchętniej wjechaliby samochodem pod samo wejście do sklepu, pod samo stoisko na rynku, pod sam ołtarz w kościele itd. Uważają, że chodnik to ulica i mogą sobie po nim jeździć, a ulica to parking i mogą stanąć sobie gdzie chcą, nawet na samym środku. A jakby pieszy szedł środkiem ulicy, albo jakby stanął na środku i tak stał, bo np. chce sobie porozmawiać przez telefon...? Szanowni kierowcy: denerwujemy się kiedy pieszy przechodzi nie po pasach... a kiedy kierowca jedzie sobie chodnikiem...? Albo wjedzie na trawnik? Czy to nie jest podobna sytuacja...? Kierowcy drodzy... ogarnijcie się! A do ludzi, którzy narzekają na Straż wystawiającą wezwania... Po pierwsze: chyba ktoś na Straż dzwoni...? A po drugie: ktoś porządku pilnować musi, bo jak widać ludzie bez stania nad nimi z przysłowiowym batem zupełnie głupieją!

111

gość ~gość (Gość)12.05.2018 16:46

Mnie stac na mandaty więc będę parkowała gdzie mi się podoba a nie zdzierala buciki.

16

Siemasiemakuwitam ~Siemasiemakuwitam (Gość)11.05.2018 23:00

Więcej płatnych parkingów nawalcie w mieście. W Bełchatowie nie ma nigdzie płatnej strefy parkowania, nawet w centrum, a w Piotrkowie? Nie ma gdzie auta postawić, bo wszędzie płatne parkingi budowane z podatków. :)

62

gościówa ~gościówa (Gość)12.05.2018 20:01

Niech przyjadą na Iwaszkiewicza w godzinach dopołudniowych, tam dopiero się madaciki posypią ;) Notorycznie parkowane auta są na wjeździe w Iwaszkiewicza. ;)

60

gość ~gość (Gość)12.05.2018 15:21

Zlikwidować chodniki a więcej parkingów powstanie i po problemie.

05

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat