No nie dziwcie sie jak ktos wraca wieczorem po pracy i w promieniu kilometra nie ma gdzie stanac .....
To najlepiej stanąć na chodniku bo nie ma gdzie stanąć a ludzie mają chodzić po ulicy...
Przy hali w dni targowe, to się dopiero dzieje, mieszkańcy bloków przy ul.Mieszka1-go mają przerąbane
Najwięcej miszczow parkowania jest w piątek przy i w okolicach hali targowej . Zapraszam straż miejska z dużym bloczkiem mandatow
W Focusie jest pełno miejsca a mimo to ludzie nie potrafią tam parkować. A mało tego ludzie nawet nie potrafią chodzić po parkingu w Focusie, wciskają się między blisko zaparkowane auta i idą jak święte krowy i ludzią lusterka w samochodach składają, czekam aż w końcu znajdę urwane lusterko pod samochodem. Ludzie otrząśnijcie się. Pozdrawiam. :)
Jakby może było więcej miejsc parkingowych to by ludzie tak nie parkowali, sama jak wracam z pracy po 23 nie mam gdzie pod własnym blokiem zaparkować to co wtedy?
Aktualnie nie mieszkam w Piotrkowie, ale jak przyjeżdżam to zwykle nie ma gdzie stanąć, zwłaszcza w okresie świątecznym. Ludzie z bloku, w którym jest polo mają parking podziemny a stają na miejscach dla mieszkańców okolicznych bloków.
Najlepiej parkują policjanci po pracy. Na miejscach dla inwalidy,wyłaczonych pasach,zakazach itd. Kiedyś jednemu zwróciłem uwagę to mnie z błotem zmieszał. Ale mam głaba zdjęcia, jeszcze je świat ujrzy.
A co nie którzy najlepiej by wyjechali autem do sklepu bo szukają miejsca żeby zaparkować jak najbliżej drzwi bo się nie chce kawałek przejść
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!