Uha,uha,uha,haaaaaa!!!!!!Miasto jak krowa we łbie tylko siano ma!!!!
Czytając tytuł pomyślałem "PEUK". I trafiłem!!! CZy coś wygrałem w konkursie? Może żelazko?
Hurrra! Następny sukces:
Zastanawiam się, czy dożyję tego momentu że te dwie części obwodnicy kiedyś się połączą?
W medycynie obserwujemy coraz większy postęp, wydłuża się średnia długość życia ludzi, więc jest szansa, że za jakieś 47 lat doczekasz tej chwili. Tylko dbaj o siebie - nie pij, nie pal, itp. ;)
Dawno tak się nie uśmiałem dobrego słowa użyliście chyba 1 kwietnia na Was tak działa :D
Korzystnie to będziemy płacić na łatanie dróg po fajtłapach z PEUK. Polecam ulicę Przemysłową i łatanie metodą na głąba czyli zalewanie łat przy - 8 stopniach C.
Podejmowanie tego typu decyzji to normalna prowokacja Miasta wobec obywateli.Poprzez takie działanie mówią niejako piotrkowianom - "i co? robimy co chcemy,a wy możecie nam skoczyć na..."[b]
Czas chyba złożyć jakieś doniesienie do NIK-u w sprawie tych przetargów.
Sytuacja niczym z Rancza gdzie każdy przetarg wygrywała ta sama firma.
Skoro nic na p,to po co ja mam żyć?
Chyba nie powiesz mi, że tylko po to żeby zobaczyć obwodnicę?
Skoro mają oszczędzić 1.5 miliona złotych to może za te pieniądze wyremontować kawałek Sikorskiego? Ale pewnie się nie da ;)
Pewnie że nie.Za te pieniądze zatrudnią z 20 asystentów,albo lepiej asystentek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!