Koszty odbioru odpadów rosną!? Czyżby przecież za darmo segregujemy odpady, kto zatem zgarnia kasę za surowce wtórne!? Wniosek jest logicznie prosty, to nam miasto powinno płacić za segregację, a nie my, mieszkańcy miastu płacić coraz to wyższe opłaty za gospodarkę odpadami. Tylko pewnie wtedy ktoś nie wybudowałby sobie eleganckiego domu, albo nie kupiłby wypasionej fury.
towarzystwo wzajemnej adoracji niedawno dało sobie podwyżki.A więc są jeszcze w dobrych humorach.
Ja qndel wam to przepowiadam,to jest wasz definitywny koniec.
Jak za nasze drogocenne głosy macie czelność nas tak kroić!!!
Kiedy to się skończy!!!
Ta cala ustawa śmieciowa wprowadziła tylko bałagan i ciągłe przelicytowywanie wyższych stawek za śmieci. Kiedyś kazdy zawierał umowę na odbiór śmieci i była konkurencyjność w wyborze firmy odbierającej. Teraz jest niby porządek a jest drożyzna i śmieci jak były wywalane na dzikie wysypiska tak są. Może czas najwyższy zeby zabrać się za producentów śmieci. Wprowadzić np. żeby wszystkie butelki były zwrotne. Takich przykładów jest wiele. Przecież niedługo to i do 300 zl miesięcznie dojdziemy za mieszkańca przy tym tempie.
Za 35 PLN to chyba już nie muszę segregować śmieci .Niech segregują Ci co zgarną kasę.Gorzej jak za komuny
Obrót śmieciami i odpadami to brylantowy interes, lepszy nawet jak biała kreska, bo całkiem legalny.
Ciekawy jestem, co na to radni... przy dawaniu sobie podwyżek nawet im powieki nie drgnely...wiec teraz może zostawią stawkę 29 zł, a reszte dofinansuje nasz bogaty budżet miejski... Skoro miasto stać było na remont fragmentu murów, na zabawy w świecenie się z Energą... to liczę że stawki za śmieci się nie zmienia. I tak już są wysokie.
CZY JA MIESZKAM W WARSZAWIE????pensje najniższe w kraju, a opłaty z Manhattan.....wszyscy z Piotrkowa wyjadą....po co ta młodzież ma zostać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!