Gratuluję byłej Pani dyrektor Łopusiewicz. Była Pani wspaniałym dyrektorem. Szkołę kończyły moje dwie córki. Byłam bardzo zadowolona. Głowa do góry. Wielka szkoda dla uczniów.
Wystarczy wejść na facebooku w profil nowego dyrektora "piomy" i zobaczyć jego piękne tło wyborcze, taka o to opinia zaczerpnięta przez prezydenta ale nie u specjalistów tylko u centrali partyjnej
Zmiana Dyrektora na Piomie wyjdzie jeszcze bokiem, zamienić bardzo dobrą panią dyrektor na osobę co często nie potrafi się wysłowić, posiada słabą aperycją, nie ma w szkole zbyt dużego autorytetu no i co najważniejsze startowała w wyborach z opcji aktualnego prezydenta. W zasięganiu opinii u ekspertów, związków coś nie gra, gdzie wzięcie pod uwagę rodziców uczniów. Ogólnie zmiany na minus.
Szkoda, że Pan Prezydent nie umie sam podejmować decyzji,przy wyborze dyrektora SP8 na pewno nie kierował się opinią rodziców i grona pedagogicznego wyżej wspomnianej placowki.Wiem bo osobiście wraz z innymi nauczycielami i rodzicami dwukrotnie prosiłam Pana Prezydenta o pozostawienie na stanowisku dyrektora p.Z.Wlodarczyka. Niestety, pozostał gluchy na prośby i rzeczowe argumenty. No cóż, proszę pamiętać: prezydentem się bywa, a człowiekiem honoru się jest bądź nie.
Pan Prezydent miał być taki bezstronny, taki podążający za dobrem szkoły i uczniów i rodziców, że przez gierki polityczne wyeliminował całkowicie Pana Włodarczyka, nie pomógł z Panią Matusiak, gdzie Ci dwoje to przewspaniali ludzie, a wrzucił Panią Merk, która chyba będzie nauczać prestiżu imprezowego. Błąd i wstyd.
Z jakim środowiskiem nauczycielskim pan Wiernicki rozmawiał i konsultował swoje decyzje??? Z tymi z sp10, którzy pisali prośby o pozostawienie obecnej dyrekcji? Czy z tymi, którzy wyrazili negatywną opinię na temat tej pani przez niego wskazanej? A może jeszcze z tymi którzy poszli do niego i do pani wiceprezydent Krystyny wyrażając oburzenie co do takich decyzji???
Dziennikarze powinni o takich sprawach pisać i informować opinię publiczną. Tymczasem artykuł o tych spotkaniach w ogóle nie pojawił się na tym portalu. Szkoda. A wystarczy tylko zapytać rodziców uczniów z dziesiątki i nauczycieli, którzy swoją opinię wielokrotnie i oficjalnie przedstawiali obecnej władzy..
Moje dzieci uczęszczały do SP8. Uważam,że PAN ZBIGNIEW WŁODARCZYK był wspaniałym dyrektorem,którego nie da się zastąpić.Zrobił bardzo wiele dla placówki i dla swoich uczniów.Szkoda,że Pan Prezydent dokonuje zmian,za które zapłacą dzieci.Nie sądzę,aby nowa pani dyrektor,potrafiła utrzymać szkołę na takim poziomie na jakim ją zastała.Jestem szczerze zaniepokojony dalszymi losami Ósemki,z którą mam tak ciepłe wspomnienia.
Partyjne nadania i kolesiostwo ZNP . A miało być oczyszczenie i brak kolesiostwa. Warto sprawdzić Czy żona pana prezydenta należy/należała do ZNP Wtedy wszystko bedzie jasne. Pan prezydent już zaczyna się pogrążać i mojego głosu za 5 lat na pewno nie dostanie jeśli takie kwiatki będą nadal. Duży minus. Opinie uczniów i rad rodziców zostały zignorowane
Nic się nie zmieni w piotrkowskiej oświacie. Wcześniej Solidarność teraz ZNP. A miało być ponad podziałami. Rozmowy ze specjalistami??? A była nadzieja?. Jak zwykle przed wyborami, a po wyborach ?po staremu?. Nie liczą się ludzie kompetentni tylko jak zwykle ?znajomki?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!