Na gali byli przedstawiciele województwa, powiatu, a nie było nikogo z UM PT. Niech mi ktoś powie dlaczego? Wydaje mi się, że obowiązkiem rządzących jest pogratulowanie sportowcom, którzy wiele wysiłku włożyli by osiągnąć wynik. Przy okazji promują miasto. Jeżeli władze były zaproszone, a nikt nie przybył, to jest największy od lat skandal i ignorancja. Dowód na to jak ta ekipa traktuje sport i sportowców. Ale również na to jak przykłada się do swoich obowiązków!
UM ma ważniejsze sprawy na głowie niż jakiś tam sport. Nie przyszli, bo by im było głupio, że przyznając stypendia nie wzięli pod uwagę tego, ze Mistrzostwo Polski stoi na wyższej półce niż posiedzenie na ławce rezerwowych. I że w naszym pięknym mieście mamy również uzdolnioną młodzież
pani Stęborowska chyba liczy straty finansowe jakie poniosła wysyłając sms na męża i dlatego jest tak sfrustrowana. Swoim komentarzem wręcz powaliła mnie z nóg. No comment.
A co znowu na tej gali robiła ta zawodniczka o nazwisku Radziszewska? Konkretnie to miszczem jakiej dyszczypliny sportowej jest ta kobieta?
Niezależnie od sympatii miło że była. Kto miał wręczać trofea? dziesiąty w rankingu pierwszemu? 9 - 2? Trenerzy sobie nawzajem?
No nikt nie oczekiwał prezydenta. Ale chociaż p.o. doradcy...
Ja popieram p.Stęborowską jestem ciekawa kto był w tej radzie Plebiscytu?niech za rok tylko wybieraja sportowców z piłki recznej i zapasów,parodia!!!!!!!!!!!!
Z UM nikt nie przyszedł,bo było im wstyd ,ze stypendia po zabierali reszcie,tylko dali na reczną i zapasy.Po prostu było im wstyd. Albo sie bali,ze ktos wypowie sie oficjalnie na ten temat!
Warszawianko:) Spójrz w regulamin:) To się dowiesz:) Nie wiedziałam, że nagrody za wybitne osiągnięcia daje się nawet tam gdzie ich nie ma...
To ile kto pieniędzy wydał nie powinno pana interesować to rzecz nabyta a pan niech nie będzie taki dociekliwy każdy niech pilnuje siebie a później patrzy na innych..
Dokładnie popieram wypowiedź..każdy niech pilnuje siebie a propo skąd można wiezieć kto i ile wysłał sms-ów. Na tyle ile było kazdego stac to wysłał...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!