Ludzie gdzie sens i logika w tym całym plebiscycie byłam na bieżąco z tymi wynikami PLEBISCYT JEST SFAŁSZOWANY a ja nie mam zamiaru tego tak zostawic .Nie licza sie nagrody tylko sama satysfakcja...Rozgłośnie to gdzie tylko mogę i ujawnie cała prawdę...
ludzie narzekacie, że zapasy, ale tu sie wybiera sportowca rokku, nie chodzi o to żeby co roklu wygrywał przedstawiciel z innej dziedziny sportu! Prawda jest taka że zapasnicy zbieraja najwikesze Laury, czasem coś w tenisie wyjdzie i w pływaniu, reszta dno, na czele z pilka reczna!
Jeśli ktos nie potrafi czytać ze zrozumieniem regulaminu nie powinien dodawac komentarzy - nie tylko sms sie liczyły kupony z Tygodnia Trybunalskiego również były brane pod uwagę.gratuluje najlepszym brakuje szczypiornisty w czołówce ale nie zasłużył żaden na to aby tam być ..brac się do roboty i czekamy kolejny rok
na tej imprezie nie było prezydenta ani nikogo z miasta. Ciekawe??? Sama organizacja żenada.... kto był ten widział, impreza dla pracowników radia Piotrków i ich partnerów, chyba nie o to miało w tym chodzić????
Hmmm w mieście są sportowcy? A cóż za dyscyplinę trenują? Trwonienie naszych pieniędzy? Boli widać niektórych bardzo, że głosy na samych siebie nie pomogły:D
fakt, sorki za te piłkarki ale ich jest duzo a gry nie ma.
Ale duzo powiedzianke o UKS "Przyjaźń" Prawda do Lidera mają bardzo daleko i skończy sie tylko na zapowiedziach.
Klub może i ma jakieś ambicje,spojrzmy na to z boku Tadeusza nie ma dziewczyn do grania nie ma.
Czas może założyć nowy system i działanie.
Tak jak w Ceramice Opoczno bądź w Kolejrzu Łódź
Anka Pamietaj z kim miałaś iść na bal ;D bd czekac na kolejny rok :D
Pani Stęborowska, przegrywać też trzeba umieć! śmiać mi się chce jak czytam ten komentarz - jak ta dewota na targu, co udowodnisz? jak? wygrał najlepszy i na pewno na to zasłużył- tytuł mistrza polski to jest niewątpliwy sukces, a gra w okręgówce .. ? no proszę ... nawet nie ma o czym dyskutować. pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!