Jest coś takiego jak praca luśka,równie dobrze mogłaś coś dobrego napisać znów o kierowniku.Wracając do wczorajszego meczu,jestem pozytywnie zbudowany postawą zespołu Piotrkowianina.Pierwsza połowa to znakomita gra Trojanowskiego i Titova,znakomite interwencje Piotra Nera w bramce.I tak było do 40 minuty gry.Dobra decyzja trenera Jednoroga dająca pograć młodym zawodnikom.Teraz arcyważne spotkanie wyjazdowe w Lubinie,praktycznie można stwierdzić,że przegrany będzie poza play-off.Jeżeli mnie wywołujesz luśka do wypowiedzi,to pamiętaj o jednym,nawet bardzo dobra gra wczoraj przeciwko Kielcom,nie dała punktów w tabeli,a do zawodników nigdy nic nie miałem.
A kto zmusi tych chamow z konca hali udajacych kibicow do kulturalnego,sportowego dopingu?
Najważniejsze, że nikt z parkietu nie uciekał. Czyli wszystkie służby na meczu były;)
jeszcze januszek nie zabrał głosu, niesamowite
gdzie komentarze
chłopaki super graliście i jak zawsze nosa Wencie utarliście
pozdrawiam gorąco !!!!
Pełne składy m.in. na:
http://piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/piotrkowianin-postawil-sie-mistrzom--8211-fotoreportaz-
Co za jakaś "tradycja", że nie podaje się składu drużyny gości? Chciałbym widzieć, czy Kielce zagrały trzecim skłądem, czy wyjściową siódemką i jest się czym chwalić!!!
chłopaki grali świetnie, rewelacyjny mecz...do końca!
Trzymam kciuki za wygraną z Zagłębiem
Dobre, wyrównane spotkanie. Chłopaki walczyli i przynajmniej częściowo zmyli plamę z Płocka. W sobotę mecz za 4 punkty z Zagłębiem Lubin. Jak wygramy to będziemy jedną nogą w play-off.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!