metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Figo ~Figo (Gość)02.01.2011 21:24

Do D 17:Pan Prezes Dzwonnik daje kasę i urzymuje tych niby piłkarzy takich słabych jak ty.A kto to słyszał by zawodnik wypowiadał się na temat klubu w którym gra bez jego zgody ? A który pracodawca by takie zachowanie tolerował? Poczytaj przepisy PZPN,UEFA czy FIFA, ja jestem właśnie po takiej lekturze i z niej wynika że są to praktyki zabronione

00

D17 ~D17 (Gość)02.01.2011 19:14

Cytuję:
- Nie może być tak, że zawodnicy szkalują w mediach swój klub oraz prezesa. To zupełnie kłóci się z warunkami zapisanymi w kontrakcie. Wystąpiliśmy zresztą do PZPN-u o zerwanie z tymi piłkarzami umów z ich winy

a to co już nie można o pracodawcy powiedzieć złego słowa?
pisałem to juz nie raz PANIE DZWONNIK "KOŃCZ PAN WSTYDU OSZCZĘDŹ " temu miastu

00

widzewiak ~widzewiak (Gość)01.01.2011 14:55

Jak jeszcze mieszkałem w Łodzi i mocno uczestniczyłem w życiu tego klubu i w ruchu kibicowskim Piotrków zawsze był postrzegany kiepsko. Większość widzewiaków nawet nie słyszało o Concordii.
Kiedyś był słabiutki fc z Piotrkowa ale był. Ci którzy sa prawdziwymi widzewiakami nie będą się utożsamiać z Concordią.

00

widzewiak ~widzewiak (Gość)01.01.2011 14:57

Polecam lekturę: http://www.widzewtomy.net/index.php?option=com_content&view=article&id=881:poza-odzkie-fan-cluby-widzewa&catid=66:rozdzia-2-zarys-historii-klubu-rts-widzew-od
Jak sami widzicie o fc Piotrków encyklopedię można by napisać buhahaha.
Szacun dla prawdziwych widzewiaków.

00

Krzyżak ~Krzyżak (Gość)01.01.2011 12:58

Edukacja przez sport to motto prezesa. Dyrektor sportowy - skazany w kilku procesach korupcyjnych ,będzie uczył młodziez jak kupowac i sprzedawać mecze . Co na to miasto ??

00

Jerremiasz ~Jerremiasz (Gość)01.01.2011 13:34

50 osób przychodzi przez wiadomo kogo. a na każdy mecz widzewa jeździ około 50 osób ,którzy identyfikują sie z Concordią:)

00

byłyzawodnik ~byłyzawodnik (Gość)30.12.2010 14:16

jak dalej będzie prezesem pan Dzwonnik , to na pewno przyjadą nowi sponsorzy, miasto oczywiście będzie sponsorowało coraz większymi pieniędzmi nieudaczników, bo pan prezes będzie wszędzie głosił ,że to przez władze miasta klub chyli się ku upadkowi. Z tego co wiem to nie jest stadion jednego klubu , lecz miejski, a IV liga to też liga , widocznie ten klub z tymi ludźmi na taką zasługuje

00

luki ~luki (Gość)31.12.2010 09:12

Ludzie w tym mieście jest nie tylko Concordia i ona nie musi dostawać tylko kasy. Miasto ma 2 kluby w ekstraklasie Piłki ręcznej tenisistów koszykaży i jeszcze kilka klubów. Niech pan Dzwonnik szuka sobie sponsorów i niech przestenie doić miasto a jak nie potrafi niech zrezygnuje a wtedy w tym klubie bedzie lepiej.

00

widzewiak ~widzewiak (Gość)01.01.2011 11:34

Tak związek to tylko w waszych chorych pajacowych głowach. Nikt by nie chciał mieć związków z czymś takim. Na meczach po 50 osób i jeszcze wszędzie kozacza zasłaniając się Widzewem.
Co to za związek???

00

widzewiak ~widzewiak (Gość)31.12.2010 11:42

A po tytule myślałem, że może to koniec Concordii. Ależ zawód...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat