A żeby łapsko uschło tym co podnieśli je popierając podwyżkę. Znów nie będzie rozróżnienia ceny od tego czy kupuje się w kiosku czy u kierowcy. Oznacza to, że ponownie kierowca zamiast skupić się na jeździe i pilnowaniu punktualności, będzie sprzedawał bilety.
Proszę Państwa myślę że wiele osób przesiądzie się na rowery i hulajnogi . Ja już jeżdżę od paru lat .
Mzk za mało zatrudnia Emerytów, były obecny pan Kierownik pokazał jak trzeba płacić emerytowi. Pozdrowienia do Dyrekcji.
Jak długo jeszcze te stare dziady będą siedzieć na swoich stołkach ?
Dziadostwo... Jak MZK jeździ raz na godzinę to sobie mogą w tyłek wsadzić bilety 60 minutowe...
Proszę Państwa myślę że spora grupa mieszkańców przesiądzie się na rowery i hulajnogi. Ja już od parunastu lat po Piotrkowie przemieszczam się rowerem i jestem zadowolony.
Ja będę płaciła mniej, zakupy spożywcze zrobię w ciągu godziny, a wyjazdy dłuższe są raz na jakiś czas.
Trzeba było od razy Stankowskiemu pensje podnieść !!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!