Tak się dzieje jak 4,5 roku temu wybrało się łobuza.Jak znam tego delikwenta to jeszcze nie koniec!!!!!
Panie Łopatowski co na to Dolny,Warakomski,Konera,przy 5-osobowym składzie nie wybrali pana ponownie,coś mi tu śmierdzi,czyżby pana osikali?
Panie Chojniak prawi ludzie nie zadają się z chuliganami,dlatego nie żałuje pana bo jest pan ich wart!!!!!!
M.Krawczyński jeszcze kilka lat temu był członkiem rady nadzorczej MZGK. Razem z S.Łopatowskim dokuczali radnemu K.Kozłowskiemu, którego ostatecznie S.Łopatowski zwolnił z pracy bez zapytania rady miasta o zgodę czego wymaga prawo. Kozłowski wygrał proces w sądzie pracy w I instancji a S.Łopatowski zamierzał się odwoływać do II instancji. Coś mi tu czymś zalatuje. A może się mylę? Niech mi ktoś wyjaśni!
Niestety, ale b.prezes ma rację, że coś tu nie gra - tyle różnych stanowisk w jednej osobie, ...ale dorwał się Krawczyński do koryta
Nie dosc ze chojniak jest nieudacznikiem to i ocen tez jest a jego na prezesa to sa jaja.
Pan ocet na wyżynach :))) Panie Prezydencie jest Pan wielki :))) Jedne maja koleżanki Pan ma kolegów :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!