1 to ile razy w roku zmienia trasę. Wyzwolenia, mediateka, pl niepodległości i mam trzy przesiadki. Dla kogo te trasy.
Dlaczego co chwilę zmieniane są numery linii w Piotrkowie? to przecież bez sensu
Szkoda, że ZERÓWKA nie jeździ na cmentarz z Piomy (Dmowskiego, Kostromską, Słowackiego itd.)
Czy tylko ja mam wrażenie, że nasza komunikacja miejska jeździ tylko dla idei? Tabor może nie jest za nowy, ale dobrze wygląda i jest sprawny... tylko ludzi w autobusach brak. Może warto zacząć od szeroko zakrojonych konsultacji społecznych i wysłuchania potrzeb mieszkańców odnośnie tras i godzin. Wiadomo, że nie wszystkim się dogodzi... ale MZK jest przedsiębiorstwem i ma zarabiać... a będzie zarabiać, jeśli ludzie będą jeździć... a ludzie będą jeździć jeśli im będą odpowiadać godziny i trasy... czy to aż takie trudne?
Myslowice 74 tyś mieszkańców na Bonczyka w dzień roboczy ok 200 kursów A w niedzielę ok 100 ztm Katowice i pkm Jaworzno gora może warto wejść w spółkę z zarządem transportu mitropolitarnego w Katowicach
Rozklady jazdy sa niepraktyczne.Nie mozna dojechac z jednego konca miasta na drugi zeby zdazyc do pracy.Chyba,ze z przesiadkami,ale czas dojazdu niecale 5 km wydluza sie do godziny.Mimo darmowych przejazdow wogole nie kozystam z tej komunikacji.To tylko dla emerytow,ktorzy nie maja co z czasem robic i lubia pojezdzic po miescie ogladajac szazyzne i brak perspektyw tego miasta.
Na Glinianą nic nie jedzie tyle zakładów i Word za to Przemysłową mzk potrzebna setki ludzi jadą codziennie na lotnisko i do tartaku. Co za inteligent ustala trasy przejazdów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!