metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xxx ~xxx (Gość)26.02.2013 23:48

jak ja bym tak dokladnie robil i przykladal sie do pracy jak peuk to bym w swojej firmie chyba tygonia nie przerobil , taka goscie kaszanke robia ze szkoda pieniedzy .....co sie dzieje w naszym kraju ? szkoda ze w polske ten duzy meteor nie sypnal , bylby swiety spokoj

00

ep09 ~ep09 (Gość)27.02.2013 00:31

srali muchi a i tak "władza"oleje temat.ważne podwyżki.polecam najbliksszy FAKT

00

Ruina ~Ruina (Gość)27.02.2013 01:40

"milka" napisał(a):
Jechaliście ulicą Wronia - to wstyd żeby do tak dużych instytucji które się tam znajdują jechać z serce w gardle.

Jaka władza takie drogi! Władze sami wybraliśmy tak więc miejmy pretensje sami do siebie! Chciałeś narodzie Irlandii to masz!

00

miiikkkiii ~miiikkkiii (Gość)26.02.2013 23:16

pewnie znowu dziury zostaną zasypane jakimś badziewiem co spowoduje że po paru opadach deszczu dziury będą się robić jeszcze większe no bo po co naprawić dziury raz a porządnie jak nie będzie dziur przedsiębiorstwa nie będą zarabiać proste

00

miki ~miki (Gość)26.02.2013 22:07

Przecież na ulicy Miast Partnerskich też są połątane dziury, a na Sulejowskiej w pobliżu Obi również zaczynają się robic dziurki i to są nowe drogi.

00

. ~. (Gość)26.02.2013 19:34

W przetargach głównym kryterium jest cena - wygrywa najtańsza oferta i stąd mamy łatanie dziur w nieskończoność, a nie raz a porządnie.

00

martens ~martens (Gość)26.02.2013 18:35

Zaczynam żałować ,że obniżyłem auto i założyłem nisko profilowe opony,po tym kartoflisku nie da sie jeździć.

00

mol molranga26.02.2013 18:19

Redaktorzyny z epiotrkow.pl proszę podawać sprawdzone i rzetelne informację, a nie wciskać ciemnotę mieszkańcom. Nikt nikogo nie zastępuje tylko została podpisana umowa na wykonanie bieżących remontów nawierzchni jezdni i chodników oraz elementów dróg.
Źródło: http://piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/drogowcy-naprawiaja-ulice

00

milka ~milka (Gość)26.02.2013 18:17

Żeby można było normalnie jeździć to cały Piotrków powinni załatać. Jechaliście ulicą Wronia - to wstyd żeby do tak dużych instytucji które się tam znajdują jechać z serce w gardle. Już nie wspomną o kawałku 18tego stycznia, potencjalnym skrócie z Dmowskiego na Wronią. Dziury głębokości studni.....

00

sklave sklaveranga26.02.2013 17:23

Puk! Puk!
Kto tam????
PEUK Konsorcjum sam.
Stuk! Stuk! To ja dziura kłaniam się wam.
Puk! Puk! Kiedy zniknie Stuk, Stuk.
....
Protesty w Bułgarii. Setki tysięcy protestujących na ulicach.
więcej:
http://sklave.manifo.com/

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat