Tak samo legalnie została wyrzucona ROKA?? Firma sprzątająca która robiła dobrą robotę - została zmieniona na firmę znajomych Chojniaka- podobnie z PEUK - nie jest tajemnicą że ta firma tez jest powiązana z Chojniakiem! Pewnie z urzędu miasta piszesz co ?
o to Polska !! co roku latanie dziur !! przeciez droga zrobiona powinna miec jakas gwarancje na iles tam lat a nie wkolko latnie dziur. no ale coz interes sie musi krecic
a może by się zajeli też ulicami na których nie ma asfaltu ? Tylko jest pełno błota i dziura na dziurze !!!!!!!!
Jak czytam te komentarze to mi się sikać chce ze śmiechu jak wielu mamy obrońców miasta. Tłumaczycie się, że podatki płacicie, a tych podatków od was starczy na załatanie tej jednej dziury.
Lambdar nie został wyrzucony 9tak dla pana wiadomośći) tylko skończyła się umowa z tą firmą. Był ogłoszony kolejny przetarg (jak każdego roku) i tym razem wygrało konsorcjum ( a nie sam PEUK). Trochę pomyślunku
wczoraj na Armii Krajowej i żelaznej robili "peuchowcy" łatali jedną dziurę i drugą dziurę odstęp między tymi dziurami to 40 cm, pewnie w tym 40 cm odstępie woda juz pracuje i za tydzień zrobi sie dziura, ale peuk będzie miał kolejna robotę do zrobienia i my zapłacimy.
a co sie ma zmienic niby?? przeciez tyle lat peuk łatał dziury i nieraz po 2 tyg w tym samym miejscu pojawiała sie kolejna wiec co do jakosci prac nie ma zadnej watpliwosci. znowu bedzie byle taniej i fuszera.
Gwarancja jest 3 DNIOWA ?? na takie załatwienie tematu !! :)))
Może już się pojedyńczych dziur nie czepiajmy, bo co mamy powiedzieć o Dworskiej, Roosvelta, Sikorskiego, Wojska Polskiego czy Żelaznej?
kochani PEUKOWCY byliście kiedyś w CZECHACH?ja byłem i zobaczyłem jak fachowo łata się tam ulice, życze wam żebyście też tak POTRAFILI.pan SZEF niech WAM zafunduje wycieczkę ,wystarczy tylko przejechać granicę.
kiedy załatacie te DZIURY? kto odbiera tą partacką robotę? ile peuk daje gwarancji na te łaty?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!