wspaniała pedagog i dyrektor, sprawiedliwa w ocenianiu, potrafiła poradzić sobie z największymi zawadiakami w szkole, zasługiwała na szacunek grona pedagogicznego, wielki człowiek!
Pamiętam jako Panią dyrektor z 9. Kiedy skończyłam szkołę i spotkałam ją po latach miałam wrażenie, że nic a nic się nie zmieniła wizualnie. Wyrazy współczucia dla rodziny!
Szkoła podstawowa nr 9 to była najlepsza szkoła. Malutka, z przepięknym ogrodeczkiem, nauczyciele super, wszyscy się znali, nie to co dzisiaj molochy, a uczeń jest numerem.
Szkoła podstawowa nr 9 to była najlepsza szkoła. Malutka, z przepięknym ogrodeczkiem, nauczyciele super, wszyscy się znali, nie to co dzisiaj molochy, a uczeń jest numerem.
Pokażcie mi pedagoga, który nie był, nie jest i nie będzie zasłużony.
Pani Wiktorii. Mam już bardzo dużo lat, jestem po chorobach różnych, w tym ostatnio modnego przez dwa lata, więc pamięć mnie bardzo zawodzi. Dlatego napisałem, że Pan Dyrektor zmarł CHYBA z 10 lat temu. Ale co do tego, że był dyrektorem budowlanki, to się CHYBA nie mylę? Nie pamiętam w jakich latach. Może Pani, Pani Wiktorii wie i pamięta. Czas leci i pamięć zawodzi. Proszę na przyszłość nie zarzucać komuś, pisania głupot, bo nie zna Pani całości rzeczy. Życzę dobrej formy do późnej starości i sprawności umysłu i sił ciała. Sąsiad raz jeszcze.
Panie Boże daj Jej wieczne i spokojne spoczywanie u Siebie, w rajskim domu. Wyrazy współczucia dla Córek. Mąż Pani Anny był dyrektorem w "Budowlance" i zmarł z 10 lat temu, chyba.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!