Krzysiu odszedles od nas za wczesnie ale widocznie Pan Bog ma dla Ciebie nowe zadania w swoim Krolestwie. Za to wszystko co robiles dla nas kolegow,przyjaciol i sluchaczy piotrkowskiego radia pozostaniesz na dlugo w naszych sercach.
i niech ktos mi teraz powie ze swiat jest sprawiedliwy:( wyć mi się chcę:((((((((((((((((((((((((((((((((
Krzysiu żegnaj. Trudno wyrazic ból w tym krótkim komentarzu. Wszystkie lata współpracy z Tobą pozostaną na zawsze w mojej pamięci. Zagraj teraz Aniołom... Wyrazy szczerego współczucia Rodzinie Krzysia - Andrzej
KrWia, będzie nam Ciebie brakowało :( Twego uśmiechu i iskierek w oczach. Za wcześnie :(
Biegaliśmy razem na 100 m i w sztafecie 4 x 100 m On na 2, ja na 4 zmianie. Żegnaj kolego ze szkolnej reprezentacji Szkoły Podstawowej nr 14 ........
współczuje rodzinie z całego serca.A czy ktoś mi powie co się właściwie stało Krzyśkowi?
Jakie to przykre ze z tego swiata odchodzi człowiek mądry miły wrazliwy jestes wstrzasnieta zegnaj:(((((((((((((((((
pragnienie życia przegrało walkę z cieniem choroby który ugasił ten płomien iskre wiary w tak brutalny sposób jakim jest śmieć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!