Spadnie 1 cm śniegu i już kierowcy się gubią... wielu "miszczów" z osobowek panikuje, a ciężarówki stają w poprzek drogi bo nie mogą podjechać. PS. Co z tego że ludzie zmieniają opony na zimowe, skoro często są to prawie łyse, albo kilkunastoletnie gumy z 3.ręki. PS. Ja jestem pełen podziwu dla autobusów miejskich. Wiele z nich ma zdezelowane opony. Jak to przechodzi przegląd?
Panie Szokalski dziękuję za potwierdzenie gotowości. Robię screena z artykułu i zapisuję go sobie. Jeśli mnie lub komukolwiek od tej zdarzy się stłuczka lub wypadek z powodu słabego przygotowania dróg w mieście, to można będzie swobodnie zgłaszać roszczenia z tego tytułu. Trzymam za słowo, ale wierzyć mi się nie chce, po tym co w ostatnim czasie zrobiliście mieszkańcom. Znowu będziemy jeżdzić po szklance, jak zawsze.
Zima to zaskoczy kierowców,którzy po śniegu, błocie pośniegowym, deszczu nie potrafią jeździć. Życie
Bo janusze jeżdżą na chińskich tzw wielosezonowych oponach a potem płacz że auto nie skręca na łuku drogi tylko jedzie prosto
To prawda mi też zawsze z pierwszym śniegiem zawsze coś się stanie np mały dzwon ale panowie z holu już mnie znają i bardzo mnie lubią.
Dlatego powinno się jeździć autem terenowym ja mam nową dacie i wjadę wszędzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!