No tak a ciekawe kto ten piasek potem posprząta? Jak zwykle wszystko będzie z moich podatków...
To też jest wina pieszych bo chodzą jak święte krowy po wprowadzeniu tych nowy przepisów
Jak co roku zima zweryfikuje kierowców od posiadaczy prawa jazdy
To chyba pytanie retoryczne,bo kiedy ich nie zaskoczyla?Jak nie pada to sypia piach,jak pada to spia
Patrząc na statystki stłuczek, wystarczy że popada mżawka i dzwony na piotrkowskich drogach
Jeżeli zima będzie chciała nadejść od strony wschodniej a więc od strony Sulejowa to na pewno drogowców w Piotrkowie nie zaskoczy. Ugrzęźnie bowiem w jednym z korków powypadkowych albo się będzie poruszała zgodnie "normami" przyjętymi na tej drodze. Chyba ,że się wkurzy i będzie chciała pójść na piechotę. To może i lepiej. Drogowcy będą mogli więc przygotować się na jej nadejście....z wyprzedzeniem.
Dorosły chłop ten pan a takie głupoty gada. zaskakiwałam, zaskakuję i będę zaskakiwała, zawsze.
Na bank zima zaskoczy drogowców... przecież oni są na etapie podpisywania umowy, a to nie jest takie szybkie...
Wczoraj koło zusu widziałem piaskarkę na kogutach i se myślę ku reklamie by w tym roku wyprzedzili zimę
W PT na pewno zaskoczy. W przeciwieństwie do odcinka opoczyńskiego, który jest wzorowo utrzymywany już od pierwszych opadów śniegu. Od Opoczna do granic PT, czyli najgłupszej sygnalizacji świetlnej w regionie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!