metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
karolina ~karolina (Gość)04.02.2011 19:51

"d." napisał(a):
Chcesz pomagać? Zapraszamy do Kociej Mamy :)
http://www.epiotrkow.pl/artykul/Kilka-pytan-do-%22Kociej-Mamy%22,6402
Sterylizujemy, sterylizujemy, sterylizujemy, leczymy i sterylizujemy. To nasz priorytet. Pomagamy, tym, którzy sobie nie radzą, karmicielom, których nie stać na sterylizacje i leczenie dokarmianych przez nich bezpańskich kotów. No i potrzebujemy wolontariuszy z takim zapałem jak Twój. Ziutek jest już z nami. Zapraszamy :) Oto mail naszego piotrkowskiego oddziału: kociamama.piotrkow@wp.pl

00

karolina ~karolina (Gość)04.02.2011 19:57

Ja piszę o psich problemach,a nie o kocich,chociaż ich bytowanie też nie jest mi obojętne,kociaczki są małe-psiaki małe i duże,nie mają porządnych bud,ani słomy,powtarzam się,ale jakoś nie ma odzewu o który proszę.Wolontariuszy potrzeba wszędzie,myślę nawet o założeniu fundacji "psia mama" kto mi pomoże? Pozdrawiam i oczekuję propozycji.

00

d. ~d. (Gość)05.02.2011 07:11

"karolina" napisał(a):
Ja piszę o psich problemach,a nie o kocich,chociaż ich bytowanie też nie jest mi obojętne,kociaczki są małe-psiaki małe i duże,nie mają porządnych bud,ani słomy,powtarzam się,ale jakoś nie ma odzewu o który proszę.Wolontariuszy potrzeba wszędzie,myślę nawet o założeniu fundacji "psia mama" kto mi pomoże? Pozdrawiam i oczekuję propozycji.

Szkoda, to w takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci powodzenia w realizacji planów :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat