metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anka ~anka (Gość)04.03.2012 13:27

"suninstal" napisał(a):

A może to ten nowy pracownik?? :x

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)04.03.2012 16:01

"Pietrek" napisał(a):
ja nie rozumiem co roku smarkaja te dziury i co roku jest to samo koszty remontow przeciez przewyzsza koszt nowej warstwy

PEUK też musi z czegoś żyć.

00

Aman Amanranga04.03.2012 18:13

"jestem-z-miasta" napisał(a):
Rolniczej nie przebijecie.

Wiesz, rejon pana Prezydenta sięga od Łódzkiej tylko do torów. Dlatego Rolnicza do torów jest lux ale poza nimi to masakra.

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)04.03.2012 18:25

"Aman" napisał(a):
Wiesz, rejon pana Prezydenta sięga od Łódzkiej tylko do torów.

Ale jaja, nie wiedziałem. Na Krętej wybudował dom jakiś żołnierz Chojniaka, może coś się coś zmieni.

00

ares1 ~ares1 (Gość)04.03.2012 18:36

"jestem-z-miasta" napisał(a):
Rolniczej nie przebijecie.

Kochanowskiego-poligon to pikuś!

00

wojas xvxvxvyyx ~wojas xvxvxvyyx (Gość)04.03.2012 19:59

dla waszej informacji to nawet nie poszedłem na wybory wiec nie jestem ani za chojniakiem ani za nikim innym, ale widze ze na tym portalu wypowiadaja sie tylko Ci ktorzy sa przeciw niemu...moze to wy jestescie podstawieni co??? wybory pokazały ile osób jest za chojniakiem a ile przeciw..z tego co pamietam to wygral bezkonkurencyjnie juz w pierwszej turze wiec nie ma chyba czego komentowac a normalne jest, że zawsze bedzie cos nie tak w miescie bo nigdy sie taki nie trafil co kazdemu dogodzi!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.03.2012 20:21

"ares1" napisał(a):
Kochanowskiego-poligon to pikuś!

Ale co Kochanowskiego? Przecież to jakaś podrzędna uliczka, gdzie jest zakaz ruchu, niedotyczący mieszkańców. A ul. Rolniczą jeżdżą m.in. autobusy miejskiej spółki MZK, które z powodu dziur ulegają przyspieszonemu zniszczeniu. Swoją drogą ktoś z MZK, kto puścił na linię 0 zakupione w ubiegłym roku MAN-y, miał chyba coś nie tak z głową. Nie szkoda im niszczyć na dziurach 10-letnich autobusów, skoro pozostałe, starsze autobusy, również są niskopodłogowe?

00

PP ~PP (Gość)04.03.2012 21:34

najlepsze jest ze chlopaki od witka siedza raz na kiedy u kumpli po ip..... widza kto to gowno pisze i sie smieja bo sami znajomi w upc toya czy tym bardziej prywatnych he he ale jaja a ja teraz czytam liste tych nazwisk i sie smieje ze mialem racje

00

suninstal suninstalranga04.03.2012 21:45

Na wybory poszło 50% mieszkańców Piotrkowa, 30% z nich zagłosowało na Chojniaka. Czy Chojniak ma 70% poparcia? W Piotrkowie Trybunalskim największym pracodawcą jest miasto, więc głosowali pracownicy pracodawcy.

"wojas-xvxvxvyyx" napisał(a):

Komentarz był edytowany przez autora: 04.03.2012 21:50

00

zet ~zet (Gość)04.03.2012 23:50

Cytuję:
Plany legły jednak w gruzach, ponieważ Komisja Bezpieczeństwa uznała, że kompleksowa modernizacja Al. Sikorskiego powinna przewidywać rozwiązania komunikacyjne uwzględniające rozwój terenów położonych po południowej stronie drogi.

i przez debili mamy taka ulice jaka mamy....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat