metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obserwator ~obserwator (Gość)01.09.2012 07:33

czy wszyscy już pogłupieli?nie widzicie jaki syf jest teraz w miescie?za czasów roki to lśniło,ludzie nawet za te marne grosze zasuwali jakby sprzątali na własnym podwórku,mieli umowy,nie narzekali,bo ich dzieci nie chodziły głodne,a teraz?ziom to najpierw powinien zrobić PORZĄDEK na terenie własnej firmy,bo bajzel ma niewąski,a mają posprzątać miasto?przekraczając bramę roki widać rękę gospodarza z prawdziwego zdarzenia,a jak przejechać koło posesji,na której mieści się firma ziom to można puścić przysłowiowego "PAWIA"!prezydent naszego(w tej chwili strasznie zasyfionego!)miasta od momentu wejścia ponownie na stolek KRÓLA ma w poważaniu nie tylko mieszkańców ale przede wszystkim miasto.przed mieszkańcami ucieka,a z miasta wyjeżdża

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga01.09.2012 09:03

"obserwator" napisał(a):
prezydent naszego(w tej chwili strasznie zasyfionego!)miasta od momentu wejścia ponownie na stolek KRÓLA ma w poważaniu nie tylko mieszkańców ale przede wszystkim miasto.przed mieszkańcami ucieka,a z miasta wyjeżdża

Coś a propos. Wczoraj o godz. 7:20 widziałem Chojniaka na chodniku przy ul. Łódzkiej między kościołem i rondem św. Faustyny. Był w garniturze i chyba z teczką, wyglądało jakby szedł w stronę centrum miasta. W pierwszej chwili naiwnie pomyślałem, że idzie piechotą do roboty, ale gdy pół kilometra dalej zobaczyłem mknącego ul. Łódzką peugeota EP 56000, moje wątpliwości rozwiały się w mgnieniu oka.

00

. ~. (Gość)01.09.2012 11:26

"Piotrkowianin" napisał(a):
Coś a propos. Wczoraj o godz. 7:20 widziałem Chojniaka na chodniku przy ul. Łódzkiej między kościołem i rondem św. Faustyny. Był w garniturze i chyba z teczką, wyglądało jakby szedł w stronę centrum miasta. W pierwszej chwili naiwnie pomyślałem, że idzie piechotą do roboty, ale gdy pół kilometra dalej zobaczyłem mknącego ul. Łódzką peugeota EP 56000, moje wątpliwości rozwiały się w mgnieniu oka.

Śledziłeś go? Chojniak na chodniku?

00

mirek ~mirek (Gość)02.09.2012 10:59

żal ci dupę ściska że tak piszesz na sklejki do pracy tam pan maćkowiak prace ci załatwi za dwa tyś mieśięcznie

00

obserwator ~obserwator (Gość)02.09.2012 11:01

Jak kazdy sobie sprawi nowe ogrodzenie to cieszy sie i podziwia, a nasz prezydent jest rekordzista. Potrzebowal blisko godziny i lupy zeby dojrzec ewentualne "niedorobki" w wykonaniu. Tylko ciekawe skad material na to ogrodzenie pochodzi (lasow mamy malo, a parkanow jest coraz wiecej). I moim skromnym zdaniem wszystko w tym temacie. :)

00

naga prawda ~naga prawda (Gość)02.09.2012 17:34

Po nazwisku, po nazwisku, niech ludziska wiedzą.
Te szwagry to:
Zdzisław Majsak - kierownik działu utrzymania zieleni, porządku i inkasa Miejskiego Zarządu Dróg i Komunikacji (były wieloletni naczelnik Wydziału Ochrony Środowiska Urzędu Miasta)
oraz
Paweł Stępień - współwłaściciel Przedsiębiorstwa Usługowego Zieleń i Oczyszczanie Miasta S.C.

00

97-300 97-300ranga02.09.2012 18:31

"naga-prawda" napisał(a):
Te szwagry to:
Zdzisław Majsak - kierownik działu utrzymania zieleni, porządku i inkasa Miejskiego Zarządu Dróg i Komunikacji (były wieloletni naczelnik Wydziału Ochrony Środowiska Urzędu Miasta)Ta koligacja była znana wszystkim zainteresowanym,dlaczego dopiero teraz pan Maćkowiak mówi o tym publicznie.To żadna rewelacja ale,tonący brzytwy się chwyta.Żenada.
oraz
Paweł Stępień - współwłaściciel Przedsiębiorstwa Usługowego Zieleń i Oczyszczanie Miasta S.C.

00

d. moore ~d. moore (Gość)02.09.2012 19:36

"97300" napisał(a):
Ta koligacja była znana wszystkim zainteresowanym,dlaczego dopiero teraz pan Maćkowiak mówi o tym publicznie.To żadna rewelacja ale,tonący brzytwy się chwyta.Żenada.

To właściwego adwokata mają ci frajerzy. Swój ciągnie do swego.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.09.2012 12:25

Czy ta zieleń przy ul. Polskiej Oragnizacji Wojskowej to w celu upiększania miasta, czy znowu ZiOM-ale zaspali?
http://img825.imageshack.us/img825/6274/powziele20120909.jpg

00

Ireneusz ~Ireneusz (Gość)11.09.2012 20:36

plac niepodległości(plac zabaw dla dzieci)sprężyna od konika sterczy już dwa tygodnie ,ROKA musiała to sprzątnąć w ten sam dzień,była pilnowana non stop.Zgłosiłem Straży Miejskiej i nic.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat