metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
andersne ~andersne (Gość)18.08.2012 20:31

Teraz książe Witold będzie sponsorował media w popełnianiu tekstów? Tak jak dawniej?

00

mieszczanka ~mieszczanka (Gość)18.08.2012 22:07

Chciałam nadmienić drogi "mieszczuchu" i myślę że spokojnie mogłabym być jednak Twoją matką - że moje dorastające dzieci zapewne tez nie będą miały pracy bo nie mam znajomości - więc krew mnie zalewa jak koleś kolesiowi czy szwagier szwagrowi kasę daje na talerzu. Chodziło mi tylko o to, że gdyby ktoś miał trochę wyczucia i klasy to by się wyłączył z takich postępowań. A może ten szwagier założył firmę ZIOM jak p. Majsak kierował Wydziałem Ochrony Środowiska w Urzędzie do czasu kiedy go Matusewicz nie wylał? Wtedy zajmował się chyba zielenią w mieście? Mówię że to jest małe miasto - taki "pipidówek". Też jestem przeciwna wkładaniem do miejskich instytucji samych znajomych i popleczników - no albo tych z niebieskiego plakatu startujących razem z Panem Prezydentem i nie dostali się do Rady Miasta. Wystarczy na tym plakacie skreślać systematycznie nazwiska kto już ma pracę bądź żona, córka itp. Nieraz żeby być zdrowszym takie plakaty powinno się wyrzucać zaraz po wyborach. Człowiek byłby zdrowszy.

00

97-300 97-300ranga18.08.2012 23:46

Ładnie wyreżyserowany SHOW królika maciusia.Jakby mi "duża bańka"uciekła z portfela to też moje zwieracze by trzeszczały

00

Aman Amanranga19.08.2012 01:12

"piotrkowianka" napisał(a):
Chciałabym oznajmić iż kiedy to Roka zajmowała się oczyszczaniem miasta wszyscy na własne oczy widzieliśmy jak wyglądało nasze miasto . Trawa nie skoszona

No tu się z Tobą nie zgadzam. Sam osobiście widziałem na własne oczy jak 19 lipca koło południa oddział ludzi z ROKI (jakieś 8-10 osób) sprzątało ostro i kosiło kosami spalinowymi całą ulicę Piaskową, która jest integralną częścią Piotrkowa. Za co pewnie mieszkańcy tej reprezentacyjnej ulicy naszego miasta są dozgonnie wdzięczni firmie ROKA.

00

piotrkowianin ~piotrkowianin (Gość)19.08.2012 04:36

Piotrkowianka pewnie jesteś od krzywoustego jesteście tragedia man nadzieję że wasz czas się kończy po wakacjach.

00

piotrk ~piotrk (Gość)19.08.2012 05:18

[cytat="piotrkowianka"]~piotrkowianka (Gość)
6 godzin temu, 23:05
Chciałabym oznajmić iż kiedy to Roka zajmowała się oczyszczaniem miasta wszyscy na własne oczy widzieliśmy jak wyglądało nasze miasto . Trawa nie skoszona , pełno śmieci. Zimą robotnicy do pracy jeździli rowerami z wiaderkiem i pisakiem . SKANDAL .Moim zdaniem to teraz wygląda tak ,że Roka za wszelką cenę chcę pokazać jacy to oni teraz biedni..masakra. A teraz to co robicie i wyciągacie jakieś brudy , że pan Majsak i pan Stępień to rodzina i na tej podstawię Ziom zajął się teraz miastem ze względu na '' powiązania rodzinne ''to żenada . Chyba każdy Piotrkowianin chce aby nasze miasto wyglądało przyzwoicie a nie jakieś akcje urządzacie. to chyba ślepa byłaś,że nie widziałaś ludzi z ROKI jak sprzątają miasto

00

Adam ~Adam (Gość)19.08.2012 07:43

Jeśli ten ZIOM taki wspaniały to czemu ten las trawy jeszcze stoi na glinianej?jeździłem do pracy widziałem ludzi z ROKI.teraz żywej duszy..tak tak napiszecie że w nocy pracuje ziom.

00

miki ~miki (Gość)19.08.2012 07:59

uważam że roki sprzątanie było ok.widać było ludzi sprzątających.było czyściutko.tylko trawa na rondach nie skoszona.ale ja osobiście uważam że roka była ok.

00

kikut ~kikut (Gość)19.08.2012 09:40

"piotrk" napisał(a):

zgoda ze kazdy chce by miasto bylo czyste ale uczciwa konkurencja jedno a powiazania rodzinne to drogie. gdyby moj szwagier robil gorzej niz ktos inny to bym go nie wzial do pracy a tu co ,jest odwrotnie. to jest zenada i podlosc.

00

..ja ~..ja (Gość)19.08.2012 10:17

powiem tylko tyle uważam że Roka wycofala się ze sprzatania miasta ponieważ wiadomo że latem łatwiej sprzatac miasto nie ma śniegu i odśnieżania są mniejsze koszty nie jeżdza spychy i auta sypiace sól czy piasek wiec zbliża sie powoli zima to co mieli zarobić to zarobili...ale i tak najłatwiej winić prezydenta bo na kogoś zgonić trzeba...śmieszą mnie uwagi ludzi którzy tylko płacza zamiast zabrać sie za robote to wam nic nie ta te głupie gadki świata nie zmienicie wiec lepiej weźcie zie za prace a nie za chodzenie i narzekanie ....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat