panowie i panie kibice dzis rano zmarła Beata Jendrych z.d.Krężel cała jej kariera to Piotrcovia
Dostrzegać swoje błędy, to inteligencja ,przyznać się do nich ,to pokora a więcej ich nie powtarzać to mądrość. Tego wszystkiego zabrakło na wszystkich szczeblach. Zawalona decydująca runda,sezon który zwiastowano o zapachu medalu i sobotnie moje urodziny.
Zmarła była zawodniczka GKSy ŚP. BEATA KRĘŻEL Jedrych. Wielokrotna medalistka MP z zespołem Piotrcovii,Mistrzyni Polski z 1993r.
Cóż nie udał się zdobyć medalu, ale to pierwszy sezon od lat gdzie ogrywamy Lublin i Lubin. Do końca jeszcze trochę spotkań i liczę na dobre występy. Powodzenia dziewczyny!
Gra się cały mecz a nie to,że zawolona została połówka. 21 bramek straconych do przerwy,18 po,ogólna katastrofa w obronie.
Pani Romano cóż matematyczne szanse na medal stracone, taki jest sport raz bije się mistrza, drugi raz przegrywa z teoretycznie słabsza drużyna. Jednak mam nadzieję że zobaczymy się na ostatnim meczu sezonu i miło mi będzie podziękować całej drużynie za cały sezon bo był zaje..... emocjonujący. Szkoda że bez medalu ale i tak będę was wspominał pozytywnie, oczywiście te które odchodzą. Życzę wam sukcesów z nową drużyna, ale przegranych z Piotrcovia ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!