To i tak jeden z lepszych sezonów.
Jeśli nie teraz to następnym razem.
Powodzenia
I tak kilka zawodniczek odchodzi, w sumie ja bym się nie wysilal... Co nie zmienia faktu za brawa za cały sezon
Gdzie progres,trener co wszystko miał poukładać ? Dziewczyny zawiodły bo były nieprzygotowane do tego meczu.Ten zespół w tym składzie miał szansę na medal a na następną długo poczekamy.
Pani Romano cóż matematyczne szanse na medal stracone, taki jest sport raz bije się mistrza, drugi raz przegrywa z teoretycznie słabsza drużyna. Jednak mam nadzieję że zobaczymy się na ostatnim meczu sezonu i miło mi będzie podziękować całej drużynie za cały sezon bo był zaje..... emocjonujący. Szkoda że bez medalu ale i tak będę was wspominał pozytywnie, oczywiście te które odchodzą. Życzę wam sukcesów z nową drużyna, ale przegranych z Piotrcovia ????
Gra się cały mecz a nie to,że zawolona została połówka. 21 bramek straconych do przerwy,18 po,ogólna katastrofa w obronie.
Cóż nie udał się zdobyć medalu, ale to pierwszy sezon od lat gdzie ogrywamy Lublin i Lubin. Do końca jeszcze trochę spotkań i liczę na dobre występy. Powodzenia dziewczyny!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!